Hírarchívum - 2019. október

Rajzfilmként tér vissza a Far Cry 3: Blood Dragon

És nem ez az egyetlen cím, ami tévés adaptációt kaphat! A Ubisoft animációs sorozatot készítene a Rayman, a Rabbids és a Watch Dogs alapján is - utóbbi egy visszafogott, tiniknek szóló mese lenne.

The Division 2 - megkezdődik a Pentagon ostroma

Hamarosan kezdetét veszi a The Division 2: Episode 2, melynek keretei között felfedezhetjük az Amerikai Védelmi Minisztérium főhadiszállását, a Pentagont. A misszióhoz egy látványos előzetes is érkezett.

Leépítések a Sony európai divíziójánál

Úgy tűnik, hogy jelentősebb átszervezések folynak a Sony háza táján. A héten több tucat alkalmazott mondott kényszerű búcsút a Sony Interactive Entertainment európai kirendeltségének.

Luigi's Mansion 3 - TV-spot és áttekintő videó

A hónap utolsó napján Luigi útnak indul, hogy a kísértetjárta hotelben ráleljen Marióra és a banda többi tagjára. A japánok néhány új kedvcsinálóval készülnek a premierre, ezeket pedig nekünk is érdemes lecsekkolni!

Mike Ybarra elhagyta a Microsoftot

Mike Ybarra, az Xbox vállalati alelnöke 20 éven át dolgozott a Microsoft égisze alatt, tegnap éjjel azonban bejelentette, hogy kész új vizekre evezni. A részletek eddig nem ismertek, de úgy tűnik, hogy a játékipar veteránja marad a kaptafánál.

Steam - helyi multiplayer távolról is

Egy roppant érdekes és hasznos funkcióval bővül hamarosan a Steam. A Remote Play Together segítségével távolról is játszhatjuk majd azon címek többjátékos módját, melyeket kifejezetten a helyi, kanapés játékra találtak ki.

Világ körüli turnéra indul a Death Stranding

És vele együtt természetesen Kojima is. A mai napon bejelentett turné nem titkolt célja, hogy népszerűsítse a játékot szerte a nagyvilágban, ám azt, hogy ez pontosan miként zajlik majd, még homály fedi.

Destiny 2 - rekordokat döntöget a PC-s verzió

Úgy fest, telitalálat volt a free-to-play Destiny 2-t elindítani PC-n, az ugyanis a 290 ezer egy időben játékosával nem csak a számítógépes csúcsot döntötte meg, de a konzolos verziókat is lehagyta.

Rocket League - irány a Tótágas!

Idén halloweenkor a Psyonix is kitesz magáért, és izgalmas eventtel készül a Rocket League rajongói számára; kedvenc járgányaink ugyanis egy vérfagyasztó látogatást tesznek a Stranger Things Tótágasába.

Rabbids Coding - kezdődhet a programozás!

Ha mindig is érdekelt a programozás, de sosem tudtad, hogyan érdemes belevágnod, akkor most itt a remek lehetőség! A Ubisoftnak hála egy olyan címmel gazdagodtunk, mely izgalmas betekintést nyújt a programozás világába.