Hírarchívum - 2019. október

Erősen startolt a Call of Duty: Mobile

Alig egy nappal a megjelenését követően, a Call of Duty: Mobile máris átlépte a 20 millió letöltés számát, a játékosok pedig több mint 2 millió dollárt költöttek a mikrotranzakciós üzletben.

BlizzCon 2019: Íme, a Virtual Ticket extrái

Mint ahogy minden évben, idén sem kell kimozdulnunk ahhoz, hogy egy kicsit mi is úgy érezzük, hogy részt vettünk a BlizzConon. A Virtual Ticket segítségével élőben követhetjük a show összes eseményét és kapunk némi digitális lootot is.

Rabbids Coding - programozás a vérnyulakkal

A Ubisoft vérnyulaival tanulhatnak bele a programozás alapjaiba azok a gyerekek, akik letöltik a Rabbids Coding címet viselő szoftvert, amelyben egyszerű utasítások összefűzésével kell feladatokat teljesíteniük az izgága karakterekkel.

Jövőre konzolokra látogat a Green Hell

A Creepy Jar túlélőjátéka egy hónappal ezelőtt lépett ki az Early Access-státuszból, hamarosan azonban további tartalmaknak örülhetnek majd a rajongók. Érkeznek a konzolos változatok is, ezekre azonban 2020-ig várnunk kell.

Traileren a The Walking Dead: Saints & Sinners

Filmes kedvcsinálót kapott az Oculus Riftre érkező The Walking Dead: Saints & Sinners, amely változatos (és egy zombiapokalipszishez mérten kellően brutális) harcrendszerrel, illetve komoly morális döntési helyzetekkel várja a játékosokat.

Kilépett a bétából a PS4-es cross-play támogatás

Habár a Sony ezt nem jelentette be formálisan, a Wired egy friss cikkéből kiderült, hogy elhagyta a bétastátuszt a PS4-es cross-play támogatás, ami azt jelenti, hogy mostantól bárki beépítheti a játékába a funkciót.

Rocket League - tervrajzok váltják a loot boxokat

A Psyonix még augusztusban jelentette be, hogy a Rocket League búcsút int a loot boxoknak, a sokat kritizált mechanikát pedig egy átláthatóbb rendszer váltja majd. A minap bemutatkoztak a tervrajzok.

PUBG - már tesztelhető a konzolos cross-play

Hamarosan a PlayerUnknown's Battlegroundsban is élesedik a konzolos cross-play lehetősége, addig is a tesztszervereken már kipróbálható az új funkció - igaz, korlátozott formában.

Xbox Game Pass - így alakul a konzolosok októbere

A Microsoft bejelentette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az Xbox Game Pass konzolos előfizetői októberben. Többek között a Dishonored 2 és a Fallout: New Vegas is csatlakozik a kínálathoz.

A hónap végén érkezik a Fallout Legacy Collection?

Nagyon úgy néz ki, hogy kicsit túlbuzgónak bizonyult a német Amazon, ugyanis az áruházlánc oldalán idő előtt felbukkant a Fallout Legacy Collection, ami állítólag szinte az összes eddig megjelent Fallout-játékot tartalmazni fogja.