Hírarchívum - 2019. október

Újabb franchise-ról szólnak a Bungie távlati tervei

Úgy néz ki, hogy a Destiny sikerei mellé egy újabb nagydobást szeretnének összerakni a Bungie fejlesztői, mellyel nem titkolt céljuk, hogy 2025-re ők is a világ legnagyobb szórakoztatóipari cégei közé tartozzanak.

HWSW: Visszanyúl az iPhone 4 dizájnjához az Apple

Az iPhone 4 formaterve inspirálja az Apple 2020-as készülékeinek tervezését. A jövő szeptemberre datált okostelefonok a szögletes dizájn mellett több számottevő változást is hozhatnak - írja nagytestvérünk, a HWSW.

A Funcomba is bevásárolta magát a Tencent

Méretes részesedést vásárolt a norvég Funcomban a Tencent, amely így is a világ legnagyobb videojátékos vállalata. A fejlesztőcég szorosan együttműködik majd a kínaiakkal a jövőben.

Még mindig remekül fest az új Guilty Gear

Befutott a jövőre megjelenő Guilty Gear következő előzetese, amely a sorozat jól ismert karaktere, May bemutatkozására fókuszál. Hősnőnk egy vasmacskával és egy megidézhető delfinnel száll majd harcba.

Nálunk is elrajtol a PUBG Lite

Folytatja terjeszkedését a PlayerUnknown's Battlegrounds könnyített verziója, október közepétől többek között Magyarországon is játszhatóvá válik a PUBG Lite. Az új verzió gépigénye rendkívül baráti, ráadásul free-to-play.

Elképesztő büdzséből készülnek a Marvel-sorozatok

Lapértesülések szerint a Marvel Studios durván annyi pénzt szán egy-egy Disney+-exkluzív Marvel-sorozatévad elkészítésére, mint egy mozifilmére. Ez a korábbi adaptációk büdzséjének a sokszorosa.

Készül a Stranger Things negyedik évada

A Netflix bejelentette, hogy folytatódik a Stranger Things, igaz, azt még nem árulta el, hogy pontosan mikor. A Duffer-testvérek mindenesetre még jó ideig a szolgáltatóval dolgoznak majd együtt.

Shawn Layden búcsút int a PlayStationnek

A nyolcvanas évek vége óta dolgozott a Sonynál, az elmúlt években pedig ő volt a PlayStation arca: a vállalat ma bejelentette, hogy a Worldwide Studios igazgatótanácsának elnöke, Shawn Layden elhagyja a fedélzetet.