Itt az első Midnight Club 5 videó?

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 4.
  • Pletyka
Link másolása
Érdekes mozgóképre tette rá a kezét a Rockstarspy.com rajongói oldal. A képsorok állítólagosan a Midnight Club következő részéből valók. A fejlesztők arcade autóversenyzős játéka sikeres volt, több év telt már el a Los Angeles óta, így minden körülmény adott egy új rész megszületéséhez.

Jelen videó még eléggé kiforratlan formában tálalja a Midnight Club 5-öt, a sebességgel is gondok vannak, zene sincs alatta, csupán mámorító tavaszi hangulatot sugárzó madárcsicsergés. Egy Lamborghini testreszabási lehetőségeibe tekinthetünk bele több mint hét percen keresztül - közben részletesen megnézhetjük az álomverda minden porcikáját, beleülhetünk, más és más fényviszonyoknak megfelelően.

Lehetséges, hogy a Midnight Club következő része a Test Drive Unlimitted 2-höz hasonlóan azt mutatja be, milyen menő autótulajdonosnak lenni? Naphosszat csak azzal foglalkozunk, hogy gyönyörködünk a megvásárolt benzinfaló szépségében? Reméljük, hogy az hír igaz, és a Rockstar a GTA V mellett elhozza ezen széria újabb darabját is.

13.
13.
vincze1211
Hát a Los Angeles őrült jó volt.Én naon várom az 5-öt.Ha így fog kinézni és megmarad a remek játkélmény(ami nem feltétlenül a remek történetnek vagy a jó grafnak volt tudható) akkor nekem megint sok kellemes percet fog okozni.Bár nem könnyű játékok, de azért én csípen a Los Angeles-t :D:D
12.
12.
Samu
Megvan a MC:LA Complete Edit. és azt kell,hogy mondjam,hogy több kihívás van benne mint az össze tuningolós NFS-ben együttvéve.Grafikailag nem rossz,az irányítás kőkemény árkád,minden szép,változik a napszak meg minden,az autót olyan szinten szétszabhatod,hogy még az üllést meg a kormányt is kicserélheted benne...csak ne lenne ennyire mocskos nehéz,iszonyat versenyt kell nyerni,hogy gyüljön egy kis pénzmag,nehéz előre haladni...hehe pont mint az életben :) Nekem bejön,jöhet a köv rész is(bár még ezzel sem tartok sehol sem,mert mindíg a háttérbe szorul más miatt).Lehet elő kéne venni a hétvégén egy kis utcai randalírozásra Los Angelesben.
11.
11.
xboxman
én azt hallotam hogy new york-ba fog játszódni :D
de remélem nem ott, elég a gta
10.
10.
Berencsit
hát igen, kár, hogy nem jön Pc-re. de ATI0021- a 3- fő platfomr. Ps, XBOX,PC. sajna csak kettőre jön. :( :)
9.
9.
ATi0021
Nem úgy volt, hogy lelőtték a sorozatot? Ennek ellenére nagyon örülök neki hogy van esély a folytatásra. Az eddigi részek is mind nagyon jók voltak, kár hogy a PC-sek kimaradtak belőle. Így bízom benne hogy ez tiszteletét teszi mind a három fő platformon. Amúgy is régen volt már MC PC-re. :)
8.
8.
shatterhand
az elöző kimaradt, pedig nagyon jól néz ki a videókon
ezt már nem hagyom ki
7.
7.
#6: jah nem ártana :D rövid xbox-os pályafutásom során nem sikerült kipróbálnom
6.
6.
K2 The Highest
Hmm...A Veda fincsi az tuti...De igazából annak örülnék, ha a Los Angeles kijönne PC-re. Nagyon tetszenek róla a videók, de soha nem vetemednék rá, hogy konzolon toljam, inkább várok, hogy hátha megszánnak minket a fejlesztők:)
5.
5.
amd33
Én nagyon várom hogy jöjjön a köv rész, a losangeles hatalmas volt nagyon nehéz de hihetetlenül hangulatos, anno még a 2 vittem ki pc-n az is király volt!
4.
4.
shooter1234
#2: Jah, annak én is örülnék. :)
3.
3.
aruha
még a v égén kiderül h a gta5 egy része XD vicceltem..kizárt:d
2.
2.
Motig
ok de előte MC 3 mat pcre!
1.
1.
NereusLaceee
Gui Borratto essential mixet hallgatva közben, elég hangulatos.
Engem érdekel mi lesz ebből :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...