ZombiU - mészárlás a Buckingham-palotában

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
Londonban elharapózott a zombiapokalipszis. A világváros lakóinak többsége manapság már egy oszladozó, járkáló tetem, aki még a dicső királynő rezidenciáját sem kerüli el. Befutott a ZombiU legfrissebb előzetese, amelyben a Buckingham-palotát állítják a középpontba.

A Ubisoft kiadta a ZombiU legújabb játékmeneti előzetesét, melyben repkednek a lövedékek és a hideglelős hangulat. A zombikat még mindig szeretjük, főleg, hogy egy olyan ketyerével érvényesülhetünk, mint a Nintendo Wii U tabletkontrollere. Isten óvja a királynőt - bár az alattvalók cseppet sem olyan békés természetűek, mint korábban.

17.
17.
alexcargooo
11.
11.
TEEBEEX360
Hihetetlen mennyi grafika buzi van a GK-n. "egyáltalán nem hozza a nextgen grafikát" És akkor mi van? Nem az a lelke egy igazi jó játéknak. Az csak hab a tortán. Ide nem nextgen grafika kell, hanem tartalom.
10.
10.
benjo6
#2: nextgen grafika??? sztem az majd max 3 év múlva. az x360 meg a ps3 se hozott elsőre olyat, mint mostanság, kell idő a fejlesztőknek mire kihozzák a maxot a masinából, am meg aki a grafikán akadékoskodik, ami megjegyzem teljesen jó, az minek vesz játékot egyáltalán, a játékélmény a lényeg nem a kinézet
9.
9.
Petiop
Szerintem is van benne potenciál. Bár szerintem sokkal állatabb lenne, ha úgy lenne mint a promo videóban, hogy ami a kontrolleren jelenik meg az csak ott jelenik meg, és a kis kontroller nem jelenik meg a tévén. Ezek a dolog szerintem, el vesznek abból a hangulatból pl.: hogy a térkép a kezedbe van, a hátzsákban te matatsz.....
8.
8.
adam6751
#7: "Többek között nem feltétlen kell tv, hogy tudj játszani vele. Nem kell megosztani a képernyőt többjátékos módban"

Ez komoly???Akkor az elég király lehet :D
7.
7.
Gamelord
#5: Nem arra van a zoom, hogy kis kijelzőn nézd...azzal is irányítod. Ez a kontroller többek között arra jó, hogy helyettesít 1 eszközt a játékból, mint például a térkép, sniper, táska és hasonlók. Sokkal reálisabb, ha ezen nézed a térképet, mint például megállítod a játékot, hogy ott nézzed. Ezen kívül persze még rengeteg dologra jó. Többek között nem feltétlen kell tv, hogy tudj játszani vele. Nem kell megosztani a képernyőt többjátékos módban. Hasonlók. Egyébként senki nem mondta, hogy ez egy csoda kontroller, de nem is kell lehoznia a csillagokat az égről, így is elég hasznos.
6.
6.
krisztian66666
Úh az eleje nagyon állat volt :D Amúgy nagyon várom a játékot :D
5.
5.
laptopos
és ennyi lenne a csoda kontroller haszna? :/.Mini map,meg táskában turkálás.

A sniper meg azért zoomol,hogy kis kijelzőn nézd,ejjj van ám itt logika.
4.
4.
adam6751
#2: Az való igaz,de alapvetően a zombis játékok közül (szerintem) még egyszer mondom,szerintem ez néz ki a legjobban.Meg a vér is elég szépen kenődik és szerintem remek a játék atmoszférája.
3.
3.
bema695
Szvsz eddig a legjobbnak tűnő zombis játék(konzolon, pc-n ott a DayZ, meg majd annak az "utánzatai").
2.
2.
mnmn1
jól néz ki, de sajnos egyáltalán nem hozza a "next-gen grafikát"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...