ZombiU - ha a CoD-hoz szoktál, meghalsz

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Manapság már a csapból is a zombik folynak, s köszönhetően a Call of Duty zombimódjának, már egy háborús FPS-ből sem hiányozhatnak. A Ubisoft fejese megjegyezte, hogy ha úgy játszol a ZombiU-val, mint ahogy a Call of Dutyban szoktál, akkor rövid időn belül meg fogsz halni. A cím erősen hardcore.

A Ubisoft fejese, Jean-Phillipe Caro elhintett pár apróságot a ZombiU nehézségéről az Official Nintendo Magazine-nak. Ha úgy szeretnénk játszani a Wii U-s címmel, ahogy általában a Call of Duty zombimódjával szoktunk, akkor másodperceken belül halottak leszünk. Nem vicc.

A piacon egyre több akciójáték van. A Call of Duty vezeti a piacot, s mindenki megy utána. A Nintendo konzolján lehetőségünk van két képernyőn is nyomulni - sokan azt várják, hogy a TV mellett a tabletkontrolleren folytassák a kalandokat, de ez a lépés nem természetes és lassú. Ezért a ZombiU fejlesztői úgy döntöttek, hogy a GamePadot egyedül a térkép és a stratégiai terv kialakításához használják fel, egyfajta túlélési készletként.

Ha úgy játszunk a játékkal, mint a Call of Dutyval, rövid időn belül halottak leszünk. Meg kell tanulnunk használni a GamePadot a boldogulásunkhoz. Ha figyelünk és taktikázunk, életben maradunk, de csak akkor, mivel a játék iszonyatosan nehéz. Tehát a Call of Duty-al és a Left 4 Deaddel való összehasonlítás nem, a Dark Soulsszal és a Silent Hillel való párhuzam sokkal jobban megállja a helyét.

A ZombiU november 30-án jelenik meg Európában.

21.
21.
errorHD
#2: Cuppak te mi az istenért jössz ide i ha rühelled a COD-ot?Menj szépen vissza a BF3-ad hoz mert az legalább nem a bénák játéka.COD zombiról meg csak annyit hogy csak egy kiegészítő és így is a legjobbak közt van:)
20.
20.
Jinbobo
#19: ebbe ne menjünk bele:) de ok, legyen az.
19.
19.
donkutyafasz
#1: Ettől függetlenül a Dark Souls még így is az utóbbi néhány év egyik legjobb rpg-je
15.
15.
xI DaWe Ix
#4: Tehát játtszol vele, biztos sokat:)
12.
12.
Cuppak
#11: Sokat waroztam cod-ban és bf-ben is.
11.
11.
randall13
#10: A CS-n kívül egy játékot sem ismerek, ami kimondottan a versenyszintű játékra készült :) Dedikált szervertámogatás és moddolhatóság nélkül pedig sosem lesz egy játék népszerű versenyzős berkekben. Ha te a BF-et a CoD mellé állítod ilyen szempontból, akkor javaslom, hogy nézz végig egy wart ;)
10.
10.
Cuppak
#8 Most nem a cod 2-4-ről beszélek, hanem az új részekről, márpedig BF új részei versenyjátékok is, de az új codok nem arra készültek.
8.
8.
randall13
#2: Messze álljanak tőlem a codok, de mégiscsak abból lett versenyjáték (4. részig legalább is) és nem a bf-edből :\

A zombiu meg hát... a "túl szép, hogy igaz legyen" esete.
7.
7.
biohazard rex
#4: http://i.imgur.com/VJgzP.jpg
6.
6.
shatterhand
Én ebből azt szűröm inkább le,hogy az irányítás meg a tábla miatt lesz nehéz a játék:))
4.
4.
Diego1994
#2: A Battlefield meg a melegeknek van kitalálva.
3.
3.
NemTudomMiLegyen
Most nem azért de mekkora divat lett a COD-ot szidni, még a gyártók körében is. Szánalmas a mai játékvilág.
2.
2.
Cuppak
Hála az égnek, a cod a bénáknak van kitalálva
1.
1.
Jinbobo
Azért remélem a Dark Soulsra nem fog hasonlítani. Mert miért is volt nehéz a Dark Souls? Azért mert mindig egyre több ellenség keresztezte utunkat, fejlődni meg alig lehetett. Ilyen téren bármelyik játékot meg tudnák csinálni nehézre, csak az egész ötlettelen, elavult nehezítés.
Szerintem egy játék jóval nehezebb ha, az elveszettség érzetét kelti (Shadowman), ha olyan ellenségekbe ütközünk amiket nem lehet simán legyilkolni, hanem menekülni kell előlük(Silent Hill Shattered memories). Két olyan játékot írtam, amiket joggal lehet nehéznek mondani, a Dark Souls, csak szívatja a játékost. A kettő nem ugyan az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...