ZombiU fejlesztői napló a történetről

  • Írta: InGen
  • 2012. október 3.
  • Videó
Link másolása
Közeledik a Nintendo Wii U megjelenése, és vele közeleg egy olyan játék is, melyre valószínűleg kapnánk minden más platformon is. A ZombiU fejlesztői az "így készült" sorozatuk második részében ezúttal a történetről és a helyszínekről beszélnek nekünk egy kicsit.

Úgy tűnik, hogy történetünk a Fekete Prófécián alapul, melyet egy John Dee néven futó csóka jósolt meg 400 évvel ezelőtt, és a lényege, hogy jön az apokalipszis - úgy fest, zombik formájában. A játék három fő karaktert vonultat fel, az akció pedig, ahogy azt már tudjuk, Londonban zajlik majd.

15.
15.
Hubert Cumberdale
#13: Nah igen én is ember vagyok azzal a köcsög tulajdonságommal, hogy ha tetszik valami és nem kaphatom meg, akkor sír a szám. Bár sosem értettem ,hogy ezen miért háborognak a földművelők, de ez van.
14.
14.
frankdelgado
Előbb-utób lesz más platformra is....csak mert a kiadók és a fejlesztők is emberek és nagyon szeretik a pénzt.....
13.
13.
p3ti
#11: Ezt dobta a gép . Nem lenne izgi a világ ha minden 1 platformon játszható lenne . Meg úgy sem hogy minden N hírnél nem bukkanna fel valaki panaszkodni . Gratulálunk , te vagy a 34110. !
12.
12.
p3ti
A zombik arcfelépítésének a 95%át, erről a leszbikus fejű nőről csinálták .
11.
11.
Hubert Cumberdale
#10: Én is az vagyok ,de nem idegesít.
10.
10.
Gamelord
#7: Én örülök, hogy te örülsz, hogy én örülök, de igazából nem örülök. Inkább úgy fejezném ki, hogy megmosolyogtat a dolog, hogy egy überkirály cuccot tejes doboznak neveznek :), ezért már csak piszkálásból írtam a karácsonyos dumát, mert tudom hogy itt sok a troll akiket idegesíthet:)
8.
8.
benjo6
7.
7.
Hubert Cumberdale
#5: Én örülök, hogy örülsz. De csak ha nem annak örülsz, hogy mi sírunk, hanem, hogy neked karácsony van.
6.
6.
trion96
#5: Viszont neked is igazad van én persze örülnék ha lenne ps3-on mert azom van! De a wii u nak is kellenek a jó játékok
5.
5.
Gamelord
#2: Ekkora kibaszás? Ne szórakozz, végre egy valamire való zombis játék, ami csak a szeretett konzolomra jön, és hallgathatom, ahogy minden hírnél 8an sírnak, hogy miért csak tejes dobozra jön, és nem az überkirály boxra meg psre. Tisztára mintha karácsony lenne :)
4.
4.
trion96
#2: Ja úgy valahogy :D Ps3ra meg xboxra igazán jöhetne
2.
2.
Hubert Cumberdale
Bakker végre csinálnak egy valamire való zombis játékot és kiadják erre a tejes dobozra vagy mi ez... Ekkora kibaszást...
1.
1.
dyousee
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...