Megvan a Heavenly Sword-film dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár eredetileg idén júniusra ígérték, csak szeptemberben jelenik meg a Heavenly Sword-film Blu-rayen és DVD-n, valamint más on-demand csatornákon. A Ninja Theory akciójátékát végre egész estés filmként is élvezhetjük.

Szeptember 2-án landol a boltokban a Heavenly Sword-film Blu-rayen és DVD-n - a dátum Észak-Amerikára érvényes, nem tudni még, hogy az európai piacon mikor debütál az alkotás.

A lemezes változat mellett egy sor digitális szolgáltatáson keresztül is elérhetjük a Ninja Theory játékából készül egész estés filmet - ha rendelkezel amerikai PSN-hozzáféréssel, akkor a konzolodon keresztül is megtekintheted.

A Cinedigm által készített animációs filmben a Fringe-ből ismerős Anna Torv kölcsönzi Nariko hangját, Alfred Molina adja Bohan király orgánumát, de a mikrofon mögé ültették Thomas Jane-t is.

Íme, a legfrissebb trailer:

3.
3.
Cristiano
2.
2.
Dante2014
Nem Fringle, hanem Fringe, kis elírás.:)
Anna Torv-ot pedig imádtam a sorozatban, szinkronhangként is remek hallani a hangját. Ezzel a játékkal még nem volt szerencsém, de a film előtt kipróbálom, hátha vevő leszek a mozira is..:D
1.
1.
deviques
Nem dobom el az agyam a látványtól. Egy komolyabb PS3-as játéknak ennél jobb cutscene-jei vannak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...