Már rendelhető az Xbox One laptop

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 15.
  • Hardver
Link másolása
Ed Zarick modder elkészítette az Xbox One hordozható változatát, amely megszólalásig hasonlít egy laptopra. Az Xbook One névre keresztelt masina ára meglehetősen borsos: 1500 dollárt kell leszurkolnunk érte.

Ed Zarick már korábban is épített hasonló masinákat az Xbox 360-ból, de azokért is mélyen a pénztárcánkba kellett nyúlni. De így van ez az egyedi építésű konzolokkal, ugyebár. Az Xbook One nemrégiben készült el: a notebookokra emlékeztető házba egy 22 hüvelykes, 1080p-s Vizio tévé került, a gép elején találjuk a Blu-ray olvasót, minden mást fejlett 3D-nyomatóval készített el, a szerkezet szíve természetesen a Microsoft újgenerációs konzolja. 

Aki szeretne egy ilyet, 750 dolláros foglalót kell letennie Zaricknek, s ha küldünk neki egy Xbox One-t, a műveletet 1095 dollárból megúszhatjuk szállítási költséggel együtt.

Ha a modder állja a konzolt is, illetve szeretnénk bele egy HDMI-kimenetet is, akkor 1495 dollárra rúgnak a költségek (amiből ugyan három Xbox One is kijönne és jutna pénz egy kisebb tévére is).

A Kinect nélküli változaton spórolhatunk 100 zöldhasút.

24.
24.
Pizza74
Talán ha lenne benne egy akku, akkor még akár hasznos is lehetne, de így csak szimplán ügyes.
23.
23.
#22: a masodik ora utan szerintem megkerdeznem a legimuffot nem lehetne e csak resnyire kinyitni az ajtot es ott elnyomni sutyiba egy cigit es koztunk marad ha megengedi. :D
Meg is dugom cserebe..
22.
22.
#20: A hat oras repulouton valoszinuleg a 3. ora utan elkezdenek aldozatokat szedni mivel nem lehet ragyujtani..... :D
Az ember amugy sem tud repulni.
21.
21.
Stranger
Ügyes dolog meg minden, csak mi értelme? Venni kell egy laptopot és kész. Ráadásul ennyi pénzt nem ér meg.
20.
20.
Yanez
#18: Csak benn van a táskában/bőröndben, nem kell külön figyelmet szentelnem a vigyázására. Meg aztán megnézném, hogy te 6 órás repülőgépúton nem örülnél-e neki! :) Előszőr én sem vittem...
18.
18.
#16: Csak gratulalni tudok. :D
De kocka. Egy ujabb szar amire vigyazni es odafigyelni kell.
Ami meg csokkenti a pihenes faktort.
Csak mar te is akkor a kocka vagy vaz hogy fel sem tunik.
Anno a haverokkal egy holtagra jartunk ki horgaszni. Egesz nap peca, ittunk meg zabaltunk (fejenkent 10 tojasobl rantotta regellire 2 sorrel).
Ment az allatokodas.
No telefon (akkor meg ilyen felteglak voltak csak) semmi ilyen tech szar 2 hetig.
Ez volt az igazi pihenes.
Hazajottem az elsok kozt volt hogy bekapcsoltam az amigamat, de ott kint eszembe sem jutott.
Az emberek osszekeverik a pihenest a felesleges sznob, konzumidiota, birka nyaj gyokerseggel.
Elmegy nyaron a hulyeje a 36 fokbol, a tomegbol, egyiptomba a 40 fokba szardiniazni a meg nagyobb tomegbe szutykos tengerparta.
Ez nem pihenes. Igy ertheto, hogy nem tudja a gyoker milyen ilyen tech szarok nelkul nyaralni vaze.
:D
17.
17.
#7: Ezt a retardaltaknak talatak ki.
"..Ha pl elmész külföldre nyaralni nyilván nem viszed magaddal a tv-d bár a konzolt meg a játékokat bár lehet de az is macerás. .."
Ha elmesz kulfoldre nyaralni akkro nyaraljal bazze.
Elmesz draga penzen messzire oihenni, majd ugyanazt csinalod amit otthon?
Ehhez azert jo nagy veszterhes idiotanak kell lenni.
16.
16.
Yanez
#15: Pedig el sem hinnéd, hogy olykor mennyire jön jól egy masina, és itt kizárólag a hordozható kütyükre gondolok. Elôtte a Psp-t, jelenleg meg a Psvitát hordom magammal még nyaralásra is! Ha hosszú az út, egyszerûen elröpül az idô a játszással, fôleg amikor repülôn utazok, mert bevallom, az alváson kivül nem tudok mást ott csinálni, hacsak véletlenül nincs valami jó film, de az ritka. Mellesleg inkább felírok a memkártyára néhány jó muvit.

Aztán magán a nyaraláson is jól jön, amikor beáll az egésznapos égszakadás, vagy ha az ember másnaposan ébred, és jólesik hánykolódnia még néhány órát. Volt olyan üdülésem, hogy elô sem vettem, de volt olyan is, amely félresikerült, és örültem, hogy van min játszanom! Higgyétek el, nem akkora kocka az, aki mindenesetre magával visz egy szeletke hobbit! :)

Legyen az handheld, laptop, vagy tablet - ezeken már amúgysem csak játszani lehet. Viszont aki kizárólag ilyen utazós célból ennyit költ egy ilyen laptopra, annak tényleg mindegy hova megy nyaralni, mert úgyis állandóan csak kockulni fog. :)
15.
15.
toriell
#7: Ki az a vadbarom aki nyaraláson el kezd játszani .. konzol stb... inkább az olyan maradjon és gubózzon be a szobába.. lol
14.
14.
Norbiii
#13: Jól beszélsz, nálam értő fülekre találtál. :)
13.
13.
godach
#12: Nagy játékosnak tartom magam, mégis eme hobbi nélkülözése adja meg az igazi élményét a nyaralásnak/kirándulásnak stb.
Ettől független, munkába menet a 30 perces útra is elővettem a PSP-t vagy Laptopot amik csak az út miatt voltak meg.
Nem véletlen nincs TV-vagy net egy faházban :)
12.
12.
Norbiii
#8: Ott a pont!

Sosem értettem, hogy hogy lehet valaki akkora kocka, hogy ha például utazik, akkor még a buszon is facebookozik, vagy éppen, amit Te mondasz, még a nyaraláson is játszik....! Persze mindenkinek szíve joga, és kivételek mindig lehetnek, néha lehet jópofa dolog, de én ha nyaralok, akkor nyaralok. xd
11.
11.
floax
#8: Én pl. laptopot vittem Horvátba .. és jó is volt ! 1-2 filmet megnéztem és készültem a kresz vizsgára (sikeres is lett ) ! Tudd csak 5 napra mentem de abból 4 napot esett az eső ... illetve a családban van kis gyerek .. ! Nyilván ezt sem egész nap használnám ,de ha megvolt a fürdőzés meg a kocsma(egy hambival :D) akkor este jól jön kis játék !
10.
10.
floax
#8: Mert mondjuk egy fifat nem lehetne lenyomni ? vagy mi ?:D
9.
9.
Neo1989
#8: Én általában ha megyek 1 hónapig vagyok lent.
De kinek hogy.
8.
8.
godach
#7: Ha már mondjuk egy nyaralóba tölthetném a hétvégémet a szüleimmel, akkor nem a játék jutna eszembe, hanem levernék apámmal 1-2 felest és elővennék egy Ki nevet a Végént, vagy főznék egyet bográcsost, de Kinek Hogy...
7.
7.
Neo1989
#4: Ezt azoknak találták ki akik lényegébe mindig szeretnének játszani.
Ha pl elmész külföldre nyaralni nyilván nem viszed magaddal a tv-d bár a konzolt meg a játékokat bár lehet de az is macerás.

Na most ha veszel egy ilyet akkor bárhol játszatsz gond nélkül.
Nem beszélve ha olyan helyre mész mint ahova néha én pl a szüleim Erdélyi nyaralójába ahol aztán nincs se internet se tv, se sz gép.
Meg am a hegyekben is van, szal nekem pl tökéletes lenne lévén hordozható, mert am bámulhatnám a falat.
6.
6.
floax
#3: De ez nem egy sima laptop ...
5.
5.
godach
Ettől független, ügyes a srác.
4.
4.
Chelseafan1989
ez egy hülyeség ha erre valaki ennyit költ annak pont annyi esze van mint egy döglött hintalónak!
3.
3.
dzsiádzsó
Akkor már inkább veszek egy Alienware laptopot 2000 dollárért, ami 500-al több, de legalább tényleg laptop és tényleg képes 1080p-be futtatni játékokat...
2.
2.
KeXxX
Háát.. akkor már inkább a konzolt veszed, nem?
1.
1.
macilaci40
Hát a konzol még mindig jobb a sima :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...