Még mindig várni kell Driveclub PS Plus Editionre

Link másolása
A Driveclub PS Plus-kiadásának története kezd egy tragikomédiára hasonlítani: a több mint négy hónapot csúszó ingyenes változat továbbra is késik, a készítők még mindig technikai okokra hivatkoznak.

A Driveclub PS Plusra szánt, ingyenes változata fel-felbukkan a hírek a között, ám sajnos mindig csak annyit hallani róla, hogy még mindig nem jött el az ideje a megjelenésének.

Jó hírekkel ezúttal sem tudunk szolgálni. Az egyik rajongó Twitteren kérdezett rá arra, hogy hogyan is áll a Driveclub PS Plus-tagoknak szánt verziója. A megjelenés körüli problémák már megoldódtak, így most már elvileg semmi sem akadályozza a PS Plus Edition kiadását. A fejlesztők válaszoltak, azonban továbbra is a szerverekre fogják a késlekedést.

A Driveclub tavaly októberben jelent meg és az előzetes ígéretek szerint a PS Plus-tagoknak szánt ingyenes változat is ezzel egy időben vált volna elérhetővé. A játék startja azonban nem volt problémamentes, így a fejlesztők a megjelenés napján lelőtték a PS Plus Editiont, hogy a szervereket kíméljék. Az utóbbi négy hónapban azonban a játék szépen lassan kikupálódott, megérkezett hozzá a fotómód és az Extreme Weather Update, emellett a DLC-üzlet is beindult és nem túlzás azt állítani, hogy a Driveclub a PS4 legjobb versenyjátékává vált.

Hogy mi lesz a PS Plus Edition sorsa, az továbbra is kérdéses. A fejlesztők elvileg dolgoznak rajta, de egyre nehezebb elhinni, hogy a Sony nem tudott négy hónap alatt elég szervert beállítani a játék mögé. Több játékos is jelezte, hogy már csak egy szimpla demónak is örülnének, hogy megtudják, megéri-e benevezni a Driveclubba.

48.
48.
Aanash
#44: Nem is fogsz soha 8 érvet se látni se hallani...
-Grafika: Az autó és annak kb 3 méteres területe ami szép..
Íme:
https://www.youtube.com/watch?v=87yzwXHwGgY
-Sebesség érzet: Minden autós játéknál alap,vagyis nem érv...
40.
40.
PS4jacksony
A Drive Club tökéletes példája annak,hogy miért nem elég ha csak "szép"egy játék.
Igen valóban szép de dögunalmas.....
A játékmenet minimum 10 éves ! Semmi extra a pályák csőszerűek....
Már készül a Forza 6 ...
Gran turismo sehol.....
39.
39.
Aanash
Jó játék,csak nagyon kevés a tartalom.
A pályák oda-vissza mennek,vagyis ha van pl:60 pálya,az csak 30.
Ráadásul unalmasak,semmi városban vagy hegyekben (nem hegyek között)száguldás...
Ez szerintem pofátlanság,ennél többre is képesek lennének a fejlesztők.
Nem szabhatom személyre az autót,ami zavar de ha jobban bele gondolok nincs is nagyon miért személyre szabni,nincs pl:hatalmas ugratásokra lehetőség így nincs miért erősebbé varázsolni az autót...meg ugye törés sincs...ami szintén zavaró..de jó lenne ha valahogyan kicsit személyre szabhatnám.

Nem rossz a játék,de ha választhatnék inkább a Forza.
Foto módban nézd meg a szurkolókat és a távolabbi dolgokat:)
37.
37.
godach
#36: Annyit, hozzá tennék hogy én is kifejezetten szeretem az autós játékokat. Viszont legutóbb a Colin 2-ben állítgattam a beállításain. Egyszerűen engem nem vonz, így nem is hiányozna belőle ha ez lenne a legnagyobb baja.
Nem baj, hogy téged érdekel az állítgatás sőt felőlem ott is lehet minden játéknál, csak azért vedd figyelembe hogy sokakat nem is érdekel.
35.
35.
kamgecam
Legszebb autós játék a piacon,nagyszerű irányítással,aki teheti tegyen vele egy próbát.
29.
29.
reddevil1015
Ki a f@sz vár még erre? Aki akarta már rég megvette. Nekünk meg eszünkbe se jut már akamuigéretük.
28.
28.
Raam989
En megvettem a psn learazaskor, de bar ne tettem volna. Tetszik is, meg nem is, de az biztos, hogy jobban jartam volna, ha barmi masra koltom a penzem. En azt mondom, hogy mindenki probalja ki mielott penzt ad erte, akar a ps+ verziot, akar havernal, vagy share playen keresztul...
27.
27.
Baksi
Semmi baj nincs a DC-vel nem akar ô tobb lenni mint ami! Nem akar Horizon PC se Gt lenni...
Sajnos nem jobb erzes kimondani ps4 tulaj rèven,de a horizon sokkal jobb(iranyitas,grafika,jatekmenet,tuning,èlmeny,tartalom) "Subi èletmûvesz cimborammal vegignyomtuk zsenialis jatek.
A DC egy kozossegi autos elmenynek indult Japan konzolra...Japan megbizasbol,es most figyelj.......KIBASZOTT JAPAN VERDÀK NÈLKUL!!!!!!! Ez a baj nem az,hogy nem olyan szôgbol esik benne az esô a szekèrre mint a Forzaban. JDM DLC-t a nèpnek meghozza ingyen,es szegyeljek magukat!!
25.
25.
Ronaldo-o-o
Driveclub. Nem lett jó. Szar lett.
24.
24.
Binder
#22: Értem...igen...erre irtam én is hogy egy nagyon jó középutat találtak a SIM és az árkád közt...nagyon messze van az árkádtól mert itt a vérpistikék nem tudnak érvényesülni. Itt ha komolyan veszed, tudsz vezetni élvezetesen, de azért elég elnéző. Későn lehet fékezni, sőt, kell is. Ezen kicsit javíthatnának, mert túl nagy sebességgel lehet beesni kanyarokba szárazon és vizesen is, és anno ezt én már a kezdeti prezentációs videókban is láttam.

És igen. Határozott különbség van az autók között, és az időjárás is hatással van a fizikára. Ezt írták alattam mások is. :)
23.
23.
Binder
#7: Hááát...várjuk csak meg azt a törésmodellt. :)
A másik hogy a Project Cars elvileg egy vérkemény SIM kéne legyen, uh egy napon sem szabadna emliteni a DC_vel (hamár akkor majda GT7-el pakoljuk össze)...max a grafikát tehetjük egymás mellé, meg mindkettő "csőpályás" autós játék.

Szóval a PC megitélésében a fizika fog dönteni, nem a grafika. Egy SIM-nél a grafika marhára másodlagos.
Ha mindenképp egymás mellé akarod tenni akkor itt egy videó: http://youtu.be/KyZo6cmtkwI
A DC-ben a víz, meg a fények, meg ugy az egész grafikailag sokkal élethűbb...persze még nincs kész, de sajnos jelen pillanatban nem áll túl jól a szénája. Sok barátom próblta PC-n, és egyedül az FFB-vel voltak megelégedve. Az irányítás hasonlít a GranTurismo-ra, de inkább GRID-es ami nem túl jó hír. A kuplung jelenleg használhatatlan. Reméljük mire megjelenik minden redben lesz vele. :)

A másik meg ez a Logitech mizéria a PS4-el...ugye nem támogatja a Logi cuccokat, így mi most várunk, mi lesz. Reméljük a GT7-ig ez megoldódik. :)
22.
22.
godach
#21: Kifejtem bővebben. Kanyarokban gázt elengedni, ha csapatod kifarol.
Kanyar előtt fékezel, nem kanyarban ott már a gázt taposod jobb esetben.
Fizika meg videóban is látszik. Bár nem realisztikusan, de azért érezhető a különbség 4WD, FWD RWD között, igaz hogy visszapattansz a falról, de ha csak kapálózol akkor kifordulsz, kipördülsz. Lökdösődsz. Kis fékkel driftelhetsz akár egy kanyarban, de akkor sebességet veszítesz, ami látszik is hisz a kanyarból kiérve lényegesen nagyobb sebességgel haladnak tovább az ellenfelek, így törekszel arra hogy ne csúsztasd a kocsit. Stb. Ez jellemző a forza horizonra. Ha erre is, akkor a két játék hasonló. Erre voltam/vagyok kíváncsi.
Csak ugye ilyesmiről nem nagyon lehet olvasni, mert az ember egyből azt hiszi hogy ítélkezni akarsz vagy az egyiket jobbnak kikiáltani.
Holott nem, csupán enyhíteni a kíváncsiságot :)
21.
21.
Binder
#8: Te...nemtudom...őszintén megmondom neked én a Horizont nem láttam még élőben csak videón, uh. nem tudom az milyen csak azt hogy annak a PS_es megfelelője a Crew, ami viszont jóval randább annál, meg ugye az ámerika fíling. Ha Te a versenyekben azt érzed akkor biztosan úgy van...:)
16.
16.
TheDeathFlash
DaemonX azért mert te lehúztad a játékot a tesztedben attól még nem szar játék,persze mindenkinek megvan a saját izlése,de ne eröltesd rá a saját véleményed másokra.Szerintem a COD AW,A BF H a szar mégsem szólok be annak akinek tetszik.
15.
15.
TheDeathFlash
Szeretem a Sonyt,de ez undórító.Mindenki tudja miért nem adják ezt ki.Azért mert amig 50-60 dollárért megveszik a rendeset,nem adják ki ezt a plussosat,mert akkor nem vennék a simát.Majd amikor 30-40 dollárra lecsúszik hidd el eggyik napról a másikra felkerül a storeba.Szánalmas.
14.
14.
Raizen25
nekem is megvan a ps hez kaptam és mos is van,h bizony szarakodik a multi :S
tehát valós ez a szerveres hiba nem csak kifogás de tényleg javíthatnák már
12.
12.
Lackooo84
4 hónap?? 1 év 4 hónap ja....
11.
11.
Edgar26
Sajnos úgy látszik megtehetik, mert enélkül is jól fogy a Ps4. Nagyon undorító húzás a részükről, de szerintem jól gondolják, hogy emiatt sem el/átpártolni nem fognak, sem megutálni őket annyira, hogy ne vegyen valaki sony konzolt. Őszintén én is azt gondolom, hogy nagyon gáz amit csinálnak(főleg az egyébként is nagy csúsztatás fényében), de ettől függetlenül nagyon örülnék egy ps4nek
10.
10.
Csoola
#9: Nem mellesleg a fizika is megváltozik, nem egy NFS szintű dolog, ahogy leesett az eső a pályán, már a sóderen találtam magam a kocsival.
9.
9.
kazuma1989
Nem is oly règ vettük meg storeról 7700èrt ès vmi eszmèletlen jó lett!!Kezdeti hibák már múltè,csak ajánlani tudom.Grafika vmi döbbenetes,főleg esőben.
8.
8.
godach
#5: Tényleg vagányul néz ki, ettől független viselkedésben és játékmenetben (verseny alatt) én csak a Forza Horizont látom benne. Nézegettem most, hogy jöv hónapban venni kellene bundleban egy ps4-et :(
7.
7.
Csoola
#2: Azért a CARS-ban lesz például frankó törésmodell is elvileg, végre rommá törhetem a szép verdákat, szóval azért több lesz az, mint irányításbeli különbség (nem mellesleg azért a grafika is elég büntetősnek néz ki, kíváncsi leszek, hogy a Driveclubhoz képest milyen lesz).
Én is sokáig vártam amúgy a PS Plus edition-re, de nemrég kb. 4000 Ft-ért meg tudtam venni a játékot és nem bántam meg, tényleg nagyon sokat foltoztak rajta és most remek, élvezetes és kellően van benne kihívás is, szóval azért küzdeni kell, ha minden célt teljesíteni szeretnél egy versenyen. A grafika tényleg gyönyörű és a fizikája is jó átmenet az árkád és szimulátor között, a vezetési élmény nagyon jó kontrollerrel is, még a nagyjából NFS:U2-höz szokott barátnőmet is a PS4 elé szegezi órák hosszára. A szerverparákat én amúgy azóta elhiszem, mióta játszok, napi szinten látom, hogy szenved a játék és nem tud csatlakozni valamiért, de azért valóban nevetséges, hogy ennyi idő alatt képtelenek felhúzni egy nagyobb szerverparkot mögé. Ha ezt is orvosolják, akkor nálam már 9/10 pontos a játék legalább, a Forzával a 4. részig játszottam, a Gran Turismóval a 6. részig, de ez mindegyiknél élvezetesebb szerintem (pedig azokat is szerettem).
5.
5.
Binder
#3: Nem, mivel ez nem nyitottvilágú. A Horizon párja inkább a The CREW de az meg randa.
Itt zárt pályákon mész, van kör és pontból pontba is. Ennek köszönhetően elképesztő grafikát tudtak kihozni, amit jelenleg semmi sem tud überelni. De ez csak ennyit tud...se többet se kevesebbet. Tekinthetjük egy jólszituált techdemonak is, ha ugy jobban emészthető.
Az autókat nem lehet tuningolni, csupán matricákat és festéseket rakhatunk rá.
Itt egy esős esti futam(saját): http://youtu.be/RiKGYQyyHBc
3.
3.
godach
#2: Nekem nagyon úgy tűnik, hogy egy PS Horizon ez a játék. Ami persze nem baj, hisz a Horizont és Gran Turismot is szeresssssük.
Helytáll a párhuzamom egyébként?
2.
2.
Binder
Mindenképp megéri...akit kicsit is érdekelnek az autók, vegye meg nyugodtan, fantasztikusan néz ki...az irányitás egész jó, nem sim, nem árkád...DS4-el is nagyonjól irányítható. Az biztos hogy grafikailag agyonver mindent ami jelenleg a piacon van, platformfüggetlenül. A ProjectCars-t várjuk, de már csak az irányításban reménykedhetünk, mert a grafika sajna meg sem fogja közeliteni a DC_t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...