Victor Vran - elérhető az early access verzió

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 22.
  • Hír
Link másolása
A Haemimont Games az akció-RPG-k piacán is meg akarja vetni a lábát. A Victor Vran egy vérbeli Diablo-klón, sötét atmoszférával, lootolással és addiktív fejlődési rendszerrel. Elstartolt az early access verzió.

A Tropico-sorozat alkotóinak első akció-szerepjátéka már a 2013-as Gamecomon bemutatkozott. A hosszúra nyúlt fejlesztés lassan révbe ér, a korai hozzáférésű változat a minap landolt a Steamen 14,99 euróért. 

A Victor Vran egy intenzív akció-RPG, a korai változatban már az első két régió elérhető. Főhősünkkel a kardok, shotgunok, kalapácsok vagy a kecses szablyák mesterei lehetünk. Minden fegyvertípushoz egyedi képességek és speciális támadások dukálnak. Ha nem lenne elég a kihívás, a Hex itemek segítségével erősíthetjük az ellenséget.

A démoni lények elől vetődéssel térhetünk ki, ám Victor ugrani is képes, a speciális mozdulatairól már nem is beszélve.

8.
8.
Ecneb
#5: Ezzel az erővel minden egyes felülnézetes RPG játék klónja nem?
7.
7.
Drazhar
Majd erre is ránézek ha kijön teljesben, egyelőre érdekes.
5.
5.
Nicodemus
Diablo klon, tekintve hogy a Dio alkotta meg az izometrikus arpg mufajat. A szabad kamera mozgas a Dungeon Siegere emlekeztet, a hangulata meg a Van Helsingre. Az ugralas opcion kivul viszont nem sok eredetiseget velek felfedezni benne. Reszemrol maradok a Dio 3-nal.
3.
3.
eszem
Nem szeretném leírni még, de eddig ez nem más mint egy korrekt iparosmunka. Azért az a vertikális felfelé ugrálás a torony maradékán tetszett, ha rendesen kihasználják nem csak egy-egy alkalommal még lehet érdekes is.
2.
2.
Shannaro
Szerintem Dungeon Siege klón, csak több lehetőséggel... Nem lehetne hanyagolni ezt a Diablo klón kifejezést minden egyes izometrikus nézetű RPG-nél?

Nekem tetszik, elég dinamikusnak néz ki, és mindig is kedveltem az ilyen stílusú játékokat.
1.
1.
hahota
Csak én érzem Van Helsing klónnak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...