Star Wars IX - a Jurassic World rendezőjétől

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
A hétvégén zajlik a Disney saját bejáratú expója, a D23, és mint olyan, több érdekes hírt is hozott a Star Wars-sorozat kapcsán. Ezek közül mi hármat emeltünk ki nektek, a kattintás után olvashatjátok is őket.

Kaptunk egy posztert az itthon is december 18-án mozikba kerülő Star Wars: The Force Awakensről. Érdekessége, hogy ugyanaz a Drew Struzan rajzolta, aki a korábbi filmek plakátjait is, méghozzá a jól megszokott stílusában. Meg kell jegyezni azonban, hogy nem ez lesz a végleges alkotás, ezt csak a D23 apropóján készítette el a mester.

További finomság, hogy Finnt már fénykarddal láthatjuk rajta:

Kaptunk egy fotót a 2016-ban érkező Star Wars: Rogue One-ról is, amin jó eséllyel a történet főszereplőit, a Halálcsillag terveit meglovasító brigádot láthatjuk. A készítők a D23 apropóján bejelentették továbbá, hogy Felicity Jones, Ben Mendelsohn, Forest Whitaker, Diego Luna és Riz Ahmed mellett Alan Tudyk (Firefly) és Mads Mikkelsen (Hannibal) is szerepel majd a filmben.

Végül, de nem utolsó sorban: megvan a Star Wars: Episode IX rendezője is, a pletykáknak megfelelően Colin Trevorrow, a Jurassic World direktora dolgozhat majd az új filmben. A kilencedik Star Wars 2019-ben kerülhet mozikba.

15.
15.
brummi
#8: "Rendező azért kell, hogy ha a stáb, meg a nagy művészek ellustulnak, valaki odaszóljon, hogy 'A k**va anyádat, kezdjetek el dolgozni, de tüstént!'"
14.
14.
Cipo3
#12: Látom átaludtad az elmúlt 2 évet, minden héten volt cikk ami arról szólt, hogy 2 évente jelenik meg az eredeti történetet folytató száll. 2015 (VII), 2017 (VIII), 2019 (IX)

És a köztes években lesz az anthology trilógia 2016, 2018, 2020.
Ezek akármik lehetnek rebesgetik, hogy Boba Fett, Yoda kap egy-egy történetet, teljes film erejéig.
13.
13.
PGab
12.
12.
PGab
Akkor most a FA nem szamozott, ezert egy spin off lesz?
Mert itt most nincs odairva, hogy SW VII...
A Rouge One nem szamozott es jovore jon?
Es hogy lesz ebbol SW IX 2018-ra?
Akkor 2017-re jon a VIII?
11.
11.
balint23h
#4: Nekem tetszenek az eddigi infók. Úgy tűnik hallgatnak a rajongók kívánságaira, én bízok a filmben.
8.
8.
Macifasz
#7: Hát azért de, ugyan is ő neki is rá kell bólintania. Mondhatta volna, hogy ez annyira azért nem. Persze valszeg a studió akkor köszönte volna neki szépen, de akkor is.
7.
7.
godach
#5: Szerintem a JW rendezésével nem volt komolyabb gond, a forgatókönyv és a többi meg nem a rendező dolga.
6.
6.
azért egy jó SW movie mindig érdekes kikapcs. Én személy szerint a különálló spin off-okra leszek kíváncsi.
5.
5.
Macifasz
Amúgy a rendező személyének nem örülök, a JW úgy hulladék ahogy van.:-/ De, bízzunk az erőben.
4.
4.
Macifasz
#3: Legyél biztos, mert így volt. Episode IV: Lucas, Episode V: Irvin Kershner, Episode VI: Richard Marquand. Egyedül az előzmény trilógia mindhárom részét rendezte Lucas.
3.
3.
balint23h
#1: Szerintem az eredeti trilógiát is több ember rendezte. De nem vagyok benne teljesen biztos.
1.
1.
giga321
Most aztán hosszú idő után rendesen elleszünk látva SW filmekkel. Csak nehogy a minőség rovására menjen. Mondjuk az tetszik, hogy minden SW filmet akár számozott akár spin-off (Rogue One) más és más rendező rendezi. Viszont lehet, hogy így teljesen más hangulatu lesz minden rész. No mind 1. Nem vagyok egy SW fan de egy jó scifit mindig megnézek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...