The Technomancer - élet és halál a Marson

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 23.
  • Videó
Link másolása
Az új Styx-kaland után a Focus Home Interactive egy másik játéka, a The Technomancer is életjelet adott magáról. A legújabb kedvcsináló a marsi életet mutatja be, annak minden előnyével és hátrányával.

A Marson az élet nem egy habostorta. A The Technomancer legújabb hangulatfokozója is erre próbál meg rávilágítani, így megismerkedhetünk a vörös bolygó összes szépségével és az ott ránk leselkedő veszélyekkel is.

A játék 2016 nyarán jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

9.
9.
Chrysh
#8: 10/7 az bőven jó! Ha ezzel is el tudnak érni egy 10/7-et vagy 10/8-at szerintem sikernek könyvelhetik el.
8.
8.
kastorhun
#6: Hát igen.
Pedig a mars wars logs szerintem egy 10/7-es játèk volt, az a gond hogy ez a csapat mèg túl kicsi egy igazán nagy játèkhoz.
7.
7.
markoci555
#1: Nekem i az első pár jelent miatt.

Egyébként a karakterek feje durván nem természetes, túl letisztult. Egy ilyen marsos cuccnál legalább egy kis koszt szeretnék látni, ha már nem törődnek mással.
4.
4.
kastorhun
Sokkal csúnyább mint volt.
Nem tűnik vèszesnek, a csapat előző kèt játèka hozta az erős közepes szintet, úgy 10/7.5-re tippelek.
2.
2.
dzsiádzsó
Szépet csúnyult ez is :D, úgy látszik a "It dosen't represent quality of final product" úgy kell érteni, hogy idővel a játékok nem kiforrottabbak lesznek, hanem hozzá igazítják a konzolok valós képességeihez, amik hát tudjuk milyenek....

Nekem játék koncepciója nem rossz, csak van ez z AC-es harcrendszer, aztán tényleg ott a Fallout, Rage, Mad Max ilyen posztapokaliptikus őrületnek, és űrbe meg a mass effect lesz az úr, sztm kifejezetten rosszul időzített valami, pedig lehet ígéretes dolgokat csinálni a műfajban (horizon zero dawn) anélkül, hogy innen-onnan dobálnánk össze az ötleteket, miközben sorra jönnek ki a téma nagyjai.
1.
1.
A videót elnézve a Rage ugrott be legelsőnek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...