Leáll a Nosgoth fejlesztése

Link másolása
A kiadó Square Enix bejelentette, hogy törlik a régóta Early Accessben fejlesztett a Legancy of Kain spin-offot, a Nosgoth-ot. A szerverek jövő hónap végén végleg leállnak.

Meglepő bejelentéssel készült mára a Square Enix: törlik a free-to-play, Psyonix által fejlesztett Nosgoth-ot. A multiplayer játékot a Legacy of Kain spin-offjaként jelentették be és idén januárban indult el a nyílt bétatesztelése. Februárban még arról szóltak a hírek, hogy a cím sikeres és rengeteg játékost vonzott, a kiadó most azonban éppen a játékosok hiányára hivatkozva állítja le a fejlesztést.

Akik pénzt öltek a játékba március 1. után, azok visszakapják a befektetett összeget, valamint a továbbiakban már nem lehet valódi pénzért cuccokat vásárolni. A szerverek május 31-én állnak le végleg.

14.
14.
PrimYaz00
#12: Az árakról beszéltem, gondolom tudod mi a lényege a mikrotranzakciónak.
13.
13.
Kreto
#11: Akkor helyre teszlek mert úgy látom csekély emlékező készséggel rendelkezel.
Defiance:
Story- kain túlélte a szíve kitépését annak semmi értelme nem volt. Janost felélesztették aztán gyorsan meg is ölték. Egy felesleges NPC-t csináltak belőle, abból aki az előző részekben fontos karakter volt. Raziel meghal és egyesül a soul reaver-el. A világ leggagyibb búcsúja volt 2 vámpír között :D. A god-ot (már nem emlékszem a teljes nevére) nem sikerül legyőzni csak elzárni. Ezek után a világ legbugyutább prológusa jött.
gameplay- közepes puzzlek, rossz PC-s port, borzasztó kameranézet, repetatív játék menet (szerezd meg az összes kardját razielnek ugyan úgy... ötletes)
Zene fasza de már ismertük, grafika szép.
Az összes játékkal játszottam így tudom hogy mik a hibái rossz emberrel vitatkozol. Nem a mai játékokkal hasonlítom össze hanem a sorozat többi részével. És nem erre a befejezésre várt egyik fan sem.

A nosgoth-al alfa óta játszottam szinte minden új patchnél elővettem.
A skillt nyerhetted kör végén vehetted jah és ki is bérelhetted. A fegyvereket hasonló képpen. A játék tele volt jutalmakkal sok csak limitált ideig de hogy pay to win lenne ?! :D napi reward hello? az is hozzád vágott egy csomó cuccot. Minden skillem megvolt fizetés nélkül minimális játék idővel.
12.
12.
#11: Szerintem a skineken kívül mindent megvehettél a játékbeli tallérokból is, nem tudom mire gondolsz. De igazából már mindegy is.
11.
11.
PrimYaz00
#8: Neked kéne gondolkozni, mert amit a defianceről összehánytál, szerintem a legnagyobb baromság, de mind1... nekem egyáltalán nem így maradt meg, persze lehet én vagyok az aki nem a mai játékokhoz próbálom hasonlítani.
Másrészt mi akkor kezdtünk el játszani, amikor early acces lett, szóval akkor még bőven volt játékos, írsz te helyettem elég hülyeséget...

#7 ja és skill-t is vehettél (vagy fasz tudja már minek hívták a sok szar spell-t benne), de ne zavarjon, amik alap pénzből kurva drágák voltak, ők meg szépen összevették kb az összes karakterhez, a legjobb szetteket. Maradtak a kocka pro-k, az új játékosokra meg szartak, csak maguknak köszönhetik.
10.
10.
Dreadlox
A matchmaking horribilis volt és az fps is úg kilengett.
9.
9.
br1Koo
A mai napig legjobbnak tartom azt a fajta kegyetlen, sötét és félelmetes vámpírábrázolást amit a Blood Omen 2 adott át. Remek játék volt, bár a végére a pályák, ellenfelek nagyon összeszedetlenek voltak szerény véleményem szerint. Szívesen látnék egy új Blood Omen-t, ehelyett az ipari hulladék helyett, ami hál istennek nem látott napvilágot.
8.
8.
Kreto
#6: A defiance egy repetatív játék volt borzasztóan rossz befejezéssel. A kamerakezelésről már nem is beszélve. Egyetlen jó dolog amit fel lehet hozni a védelmében hogy akkoriban szép grafikájúnak számított. De egy legacy of kainhoz képest egy gyermeteg játékocska.

Hogyan legyen balance ha nincs játékos? :D Gondolkozz kicsit. A tőled jobb játékosok is szeretnének játszani. Ha nem tudna össze dobni akkor 1 napot kéne várni mire találna neked ellenfelet vagy neki. Így kompenzálta a játékosok hiányát a játék. Minden fegyvert és képességet ki lehetett "farmolni" szóval nem volt pay to win. Hülyeséget ne írj. A karakterek balancolása nem sikerült a legjobban abban egyet értek azon belül is a skillek erősségével volt baj.

Nem mindenkinek jönnek be ezek a shooter gamek az rendben van de ezzel hogy lehet "szarrá alázni" egy sorozatot azt még most sem értem :D
7.
7.
#6: De legalább megmagyaráztad, miért voltatok rosszabbak. Pay for win? Vehettél skineket, minden mást játékbeli pénzből is bezsákolhattál.
6.
6.
PrimYaz00
#4: Hát, ha szerinted a defiance-val baszták, el...akkor meg sem lepődöm, hogy nem válaszol rá :)

Btw, nálam a játékot ott baszták el, hogy 1 bizonyos szinten, már képtelen voltunk nyerni 4 haverommal, mert annyira nyomorult kockákat, vagy pay for win, nyomorultakat dobott, be ellenünk, hogy esélyünk sem volt, tök mind1, hogy mennyit vesztettünk, a játékot nem érdekelte (a rang, vagy a lose arány)... Szóval nem tudom sajnálni a rohadékokat, akik a fél fizetésüket, ebbe a szarba öltötték... én vissza sem adnám a pénzüket :)
5.
5.
Perseus84
#3: Jol mondod. Mindenbol multis lovoldet csinalnak. Nagyon helyes h lealltak vele. Remelem rajonnek h folytatni kelle az eddigi bevalt szeriat
4.
4.
Kreto
#3: ? Ezt kifejtenéd? :D Már rég "szarrá alázták" a defiance-val az egészet
Ebben a játékban volt potenciál csak nem sikerült kitörni a versenytársak közül.
A vámpír frakciókat kimondottan jó volt látni amiket már ugye a sorozatból megismerhettünk.
3.
3.
azureknight0715
Szerencse én azt mondom. Ezzel a játékkal szarrá alázták volna a legacy of kain nevet. Egy soul raiver vagy blood omen reborthot kéne csinálniuk és ismét elindítani azt amit egykor képíselt ez a széria.
2.
2.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő címük. Ezzel is játszottam kb. 100 órát és a Rocket League is remekre sikeredett.
1.
1.
Maximo32HUN
Én egyszer kipróbáltam volna a játékot 3 haverral de 40 perc alatt egy meccset sem talált :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...