Ravenloftba látogatunk a Neverwinterben

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 28.
  • Hír
Link másolása
A Cryptic free-to-play MMORPG-je egy ikonikus helyszínnel bővült. A legújabb kiegészítő a gótikus horror rajongóinak szívét dobogtatja meg, vámpírokkal, élőholtakkal és vérfarkasokkal csaphatunk össze.

Viszonylag ritkán számolunk be a Neverwinter frissítéseiről és bővítményeiről, pedig a multiplatform MMO világa szépen gyarapodott az elmúlt évek során. Már a 14. kiegészítőnél jár a Cryptic csapata, ezúttal a hazánkban sem ismeretlen Ravenloft kiegészítőt dolgozták fel a srácok.

A Ravenloft neve ismerősen csenghet, lévén a '90-es években magyarul is megjelent néhány kötet (Ködök vámpírja, A félelem cirkusza, Az éjfél szíve, valaki?), voltaképpen a D&D gótikus horror ágáról van szó.

A friss kampányban bejárhatjuk Barovia gyalázatos földjét, a ködbe burkolózó vidéket, ahol rémült falusiakkal,és pokoli fenevadakkal találkozunk. És persze felkaptathatunk a hegyre, a vámpírúr Strahd von Zarovich gróf várához is. A modul már elérhető, számos küldetést tartalmaz, a régiót járva bizonyára nem kevés hideglelős élményben lesz részünk.

A free-to-play Neverwinter a Steamen, vagy a Perfect World saját alkalmazásán, az Arcon keresztül érhető el.

4.
4.
ARTURUS22
Ravenloft a forgotten realmsbol született, onnan ragadta ki a köd strahadot és utána más gonosz lényeket és rendszeresen visz el, embereket lényeket forgotten realmsrol, visszajutni nem lehetetlen, de nagyon nagy kihivás!
3.
3.
HunDrenus
#2: Más világ a kettő, viszont van átjárás köztük. Vagyis inkább Ravenloftba lehet átkerülni, vissza annyira már nem.

Van az úgy nevezett Köd... ami meglepő módon egy Köd. :D
Fel tud bukkanni teljesen random módon is, de általában ott teszi, ahol van egy kis őrület, gyilkosság, gonoszság. Az embert körbeveszi és amikor kikeveredik belőle, már Ravenlofton van. Onnan pedig kisétálni nem egyszerű, hisz' a világ határa maga a Köd.
2.
2.
jani091
Annyira nem vagyok jártas a D&D univerzumokban, de nekem kicsit fura, hogy egy Forgotten Realms világában játszódó MMO egy olyan kieget kap, ami egy egészen más univerzumban játszódik. Ez olyan, mintha a wow új kiegészítője Starcraft témájú lenne.
Nekem inkább tűnik ez amolyan "azt csinálunk a játékunkból amit szeretnétek, csak léci valaki játsszon már vele" féle politikának. De lehet hogy hülyeségeket beszélek, és van átjárás a két világ között, nem tudom.
1.
1.
DeKor
"Nem járunk Ravenloftba."
Vagy hogy is van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...