Mobilokra költözik az Alien: Isolation

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan a mobileszközöket is beveszi az Alien: Isolation, a portokat az a Feral Interactive szállítja, akik két évvel ezelőtt Nintendo Switchre is elhozták Amanda Ripley megpróbáltatásait.

December 16-án az iOS-es és androidos eszközökön is elérhetővé válik az Alien: Isolation, méghozzá mind a hét DLC-jével együtt, 15 dolláros áron. A játék érintőkijelzős irányítása testre szabható majd, és a kontrollertámogatás is adott természetesen.

A portolást a Feral Interactive végzi, amely korábban számos más Sega-játékot költöztetett át mobilokra, 2019-ben pedig az Alien: Isolationhöz is készített egy Switch-verziót: a csapat ígérete szerint az új változat esetében nem kellett kompromisszumokat kötniük, azt az élményt kapjuk, amit PC-n vagy konzolokon megszokhattunk.

8.
8.
csoki0619
#7: Amikről te beszélsz azok a madarak(fecske, gólya). :-)
Kézzelfogható dolgoknál természetesen mást jelent a szó, ellenben egy megfoghatatlan érzés, egy virtuálisan létező cucc más téma. Ezek a dolgok létezhetnek egyszerre több helyen. A játék azon verziója költözik, amit mobilra optimalizáltak, a nagygépes verzió marad ott ahol addig.
7.
7.
Akutyafáját
#6: de az alien isolation az nem egy érzelem / hangulat / állapot, hanem egy videójáték címe. (ettől függetlenül igen, értelmetlen belekötni a címbe, mindenki tudja miről van szó)
6.
6.
GemForge
#4: Bánat költözik lelkembe, amikor ilyesmit olvasok. :) Pedig bánat ugye máshol is van attól még, hogy belém költözött...
Ugyanis van a költözik igének egy harmadik jelentése is:

"3.(átvitt értelemben, választékos) Vmi költözik vmibe (vkibe): vmely hangulat, érzelem, állapot uralkodóvá válik, létrejön vhol. A házba, a helységbe béke, nyugalom költözött. Szívébe megnyugvás költözik. A bosszú szelleme költözött belé.  Toldi Miklósnak sincs ám galambepéje, Bosszuállás lelke költözik beléje. (Arany János) || a. (vallásügy) Vkinek a lelke vmibe költözik: vkinek halála után lelke vmibe száll, s ott él tovább."

Hovatovább mindenki érti, hogy mit jelent az hogy pl. mozivászonra költözött ismét a Dűne... Ha meg mindenki érti, akkor miért is lenne igazából zavaró? Ez inkább ízlés dolga. De ha meg az, akkor az meg nem nagyon érdemes róla vitatkozni.
5.
5.
Zuzmo
#4: Több helyen lakik egyszerre :D
4.
4.
pécégémer
Már többször a "nyelvemen volt", de most le is írom, hogy mennyire zavar ez a "költözik" kifejezés ebben a szövegkörnyezetben. Ha megszűnne a többi platformon, akkor helytálló lenne, viszont így egyszerűen butaság használni. Bocsi.
3.
3.
Ooorky
#1: Valszeg a Switch verziót ültetik át.
2.
2.
Zuzmo
#1: Egy Ipad pro könnyen visz ilyen látványt...
1.
1.
Daniel21
Jobb karomat rá hogy nem így fog kinézni mikor megjelenik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...