Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium októberi címei

  • Írta: szlav
  • 2022. október 12.
  • Akció
Link másolása
Ebben a hónapban is egy sor izgalmas címmel bővül a PlayStation Plus szolgáltatása. Lássuk, milyen játékok érkeznek az Extra és Premium szintekre!

Elég komoly játéklistát válogatott össze a Sony, lesz mivel játszaniuk mostanában a PlayStation Plus Extra és Premium előfizetőinek. Az október 18-án érkező újdonságokkal a Dragon Quest, az Assassin's Creed és a Yakuza rajongói járnak a legjobban, de akadnak még bőven egyéb nyalánkságok is. Az érkező címeket a PlayStation Blogon leplezte le a Sony, de lejjebb egy könnyet átlátható listában is összeszedtük őket.

A PlayStation Plus Extra és Premium új játékai:

  • Assassin’s Creed Chronicles: China (PS4)
  • Assassin’s Creed Chronicles: India (PS4)
  • Assassin’s Creed Chronicles: Russia (PS4)
  • Assassin’s Creed III Remastered (PS4)
  • Assassin’s Creed Odyssey (PS4)
  • Assassin’s Creed Syndicate (PS4)
  • Dragon Quest Builders 2 (PS4)
  • Dragon Quest Builders (PS4)
  • Dragon Quest Heroes II: Explorer’s Edition (PS4)
  • Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below (PS4)
  • Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition (PS5)
  • Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition (PS4,PS4)
  • Hohokum (PS4)
  • Inside (PS4)
  • Naruto to Boruto: Shinobi Striker (PS5)
  • The Medium (PS4)


A PlayStation Plus Premium Classics új játékai:

  • Castlevania: Lords of Shadow (PS3)
  • Everyday Shooter (PS3)
  • Limbo (PS3)
  • Ultra Street Fighter IV (PS3)
  • Yakuza 3 Remastered (PS4)
  • Yakuza 4 Remastered (PS4)
  • Yakuza 5 Remastered (PS4)

60.
60.
Ca$Hman
Egyébként kérdés, a Medium mellett ottvan zárójelben hogy PS4, az nem csak az új generációra jelent meg? Nem kukacoskodni akarok csak kérdezem.
59.
59.
honest guy
#57: Szerintem egyáltalán nem segélykiáltás. Kommunikálni is biztosan van kivel. Valószínűleg azok is ugyanakkora suttyó parasztok, mint ő. Feléjük ez a gyökér viselkedés lehet a megszokott, ezért nem érti mi a probléma.
58.
58.
honest guy
#53: Ezt már ezerszer leírtad kommentbe. A bemutatkozásod ebben a formában továbbra is egy értelmezhetetlen moslék.
57.
57.
zoli12i
#56: Nem baj ha el menekül az élet elől. Csak innen takarodna már el meg a többi fórumról.
Ez egy segély kiáltás tőle. Nem tud kivel kommunikálni, mert senki nem kedveli, mert egy sóher. A sóhereket mindenki utálja vagy megvetik.
De amúgy ne vedd készpénznek, amiket itt ír magáról. Mert csak egy büdös kamuzó troll.
56.
56.
Ca$Hman
Ezzel egyetértek crytek, hogy egyedül lenni jobb mint egy szar kapcsolatban élni (nekem ahol papucs vagyok, az annak minősül), de azért valljuk be, akinek nincs nyomorult személyisége, össze tud hozni egy párkapcsolatot, ahol minimum egy szinten van a csajával :D
Az utazásnál hányok mikor állandóan a fotózgatás megy. Sajna voltam már úgy nővel külföldön, hogy nonstop őt kellett fotóznom minden méteren. Hát ,hazajövetelünk után le is offoltam. Én megélni szeretem a pillanatot nem megörökíteni, arra ott a gugli képkereső. Azért fizetek ottlegyek és a saját szememmel lássam. Egyébként tartom, vannak dolgok amiket jól teszed ha kizársz az életedből. Ami miatt nem fújúnk egy követ az az, hogy te túltolod az elzárkózást. Én csak a szar részét próbálom minimalizálni minden dolgoknak, és a jó részét pedig megtartani, míg te konkrétan egy az egyben offolsz mindent, ezáltal elesve egy rakás olyan dologtól, amit ha nem lennél ilyen nehéz merev természet, simán élvezhetnél :) De ha neked jó így, te tudod. Azt ne várd hogy mindenki mondjon le minden faxa dologról a gameken kívül csak mert te lemondtál. Te úgy állsz hozzá,hogy azokat a dolgokat amikről lemondtál csak balfaszul lehet csinálni, de megsúgom: nem mindenki olyan balfasz mint akiket példának mondasz :D Lehet normálisan csajozni, normálisan utazgatni, normálisan élni te szavaiddal élve "pénzt szórva" is bakker. Csak ne legyen az ember nyomorult. De a te életstílusod tény hogy bolondbiztos. Leraksz egy csomó pénzt, és puritánul élsz. Ezzel végülis nagyon mellélőni nem lehet, de szerintem ezt az árat nem fizetik meg szívesen, sőt sokan emiatt néznek le téged, mert ez egyfajta gyáva visszavonulás, még ha nem is vallod be magadnak. Elmenekülsz az élettől, konkrétan.
55.
55.
crytek
#54: Mindenki arra költ amire akar ez tiszta sor. Focizom 2 csapatban is és munka miatt is sok embert ismerek és elég érdekesen élnek. Mondom a minden napos példát folyton sírnak hogy kevés a fizetés..de melóba állandóan kaját rendelgetnek 3-4-5 ezrekért/nap... én a 3 napi kajámat letudom 2.5k-ból..

Nekem nincs nehéz dolgom a spórolással mivel TOTÁL SEMMI nem érdekel a "gépezésen"kivül. Nem érdekel az utazgatás nem érdekelnek a drága ételek,nem kell feleség se (van elég sok papucs munkatársam rab nem akarok lenni), autó nem érdekel mivel a bérletet fizetik a cégnél így ha lenne autóm is busszal járnék stb.
Én boldog vagyok így is..amikor indul egy új bundle és a saját játékot amit megtartok magamnak ingyenre ki tudom hozni vagy 1-2 eurora madarat lehet velem fogatni..ez számomra ezerszer többet ér minthogy százezrekért elutazzak más országba csak hogy ott netezek a telomon és ne otthon :)
54.
54.
Ca$Hman
Hát, én rögtön levágtam rólad, hogy nem hagyományos családi körülmények között nőttél fel.

Egyébként, azzal énis egyetértek fiatalon kell odatenni magát az embernek hogy később jobb legyen neki, (kivéve akinek jó a langyos víz/középszer) bár én nem a gépezésért szoktam félretenni, meg hajtani, hanem hogy majd ha lesz egy feleségem, tudjunk utazgatni, drágákat kajálni, meg élvezni azokat a dolgokat, amiket nem lehet gombokból előteremteni, no meg a gyereket se akarnám hogy majd pucér picsával menjen neki az életnek. :D Veled csak azért nem szoktam egyetérteni, mert nekem nagyon igénytelen az életstílusod, meg minimalisták a vágyaid. Szerinten akkor tökös valaki ha eléri a "holidayt", de teszi ezt úgy, hogy nem egy csöves holidayt ér el, hanem tényleg övé a világ úgymond :D Persze én meg lehet túl nagyravágyó vagyok. De láttam már nem egy embert, hogy elél a válalkozásaiból meg befektetéseiből, és kvázi mások keresik meg neki a pénzt, és megvan neki fasza kocsi, fasza nő, nagy utazgatások, drágát vesz mindenből... Na szerintem ez azért kicsit baxóbb, mint a gép előtt verni a faxt, de kinek mi... Azzal egyetértek veled, hogy szánalmas aki hitelt vesz fel hogy drága autója legyen aztán elviszik alóla, vagy pl megveszi a lerúgott fos prémiumot használtan, és nem győzi a fenntartást :D Először érje el az embert hogy sokáig érjen a takaró, aztán nyújtózkodjon énis azt mondom. Kivéve a lakáshitel, azt sajnos sokan kénytelenek igénybe venni ha el akarnak indulni családdal, de arra egész kedvező lehetosegek vannak magyarországon.
53.
53.
crytek
#52: Felvázoltam többször: fiatalon kell sok zsét félretenni és akkor 40-45 éves kortól hálidéj.. miközben többek 65éves korukig nyomják majd.. /Rövid az élet = kb 20 éved van erre hogy megszedd magad a nyugalom szigetéhez.../
Ki mit akar "öreg" korára..én nem melozni az is biztos

#51: Még kicsi voltam mikor a szüleim elváltak talán 4-5 éves nem tudom de nem is érdekel.Tesom egyből anyukámhoz került én pedig maradtam apunál...aztán 96-ban "meguntam2 a mostoha dolgokat ott és elsírtam magam én is anyumhoz.. 96óta vele élek.. Együtt éltünk anyu, mama, papa, bátty és én..sajnos azóta a papám és a mamám is elhunyt tesom elköltözött megnősült így anyuval ketten maradtunk.
Költözést pedig már írtam ,hogy nem volna semmi értelme azon kívül hogy 30-40 millát elégetnék feleslegesen..

52.
52.
honest guy
#45: Részemről nem volt semmi kérdés, meg kötekedés sem, csak felhívtam a figyelmet arra, hogy a "rövid az élet..." mondást rosszul alkalmaztad. Nem bővíteni kell azt a bemutatkozást, hanem az ostobaságot javítani benne.
51.
51.
Ca$Hman
Crytek: Amúgy ez elég magánjellegű, csak érdekel a pszichológia és ezért kérdezem: Apád veletek él/élt e, vagy él e még, vagy úgy nőttél fel hogy édesanyáddal kettesben voltatok?
50.
50.
crytek
#49: Bundle áron 1-2-3 euro max. Ezeket ugyanis fedezi az a 2 db kérdőíves oldal ahova regeltem már kiszedtem belőle 150 eurot.Saját pénzem nem igen költeném. Ez pedig évekig elegendő game a bundlekból..
49.
49.
NathanDrake
#47 Méhes, kb mennyi pénzt szánnál rá egy vagy több játékra? Pl folyton sírsz hogy legyen olcsó vagy kerüljön bele a szolgáltatásba a Resident Evil Remake 2-3. Hozzáteszem hogy a két játékhoz nagyon jó áron hozzájuk lehet jutni sőt, ingyenes a next gen patch is. Mennyit vagy hajlandó értük fizetni? Mert az order 1886ért nem vagy képes kifizetni 3000 forintot.
48.
48.
Ca$Hman
A moslék stílusod a baj, csomó embernek nekimehetnének a népek csordaszellemmel a gamer oldalakon, mégis csak a hozzád hasonló, alattomos provokátoroknak szoktak, akik jól tudják képtelenek magukat nem faxfej módjára előadni,mégis osztják az eszet. Ez a baj, lemerem fogadni más is van itt aki szeret spórolni (mondjuk lehet nem annyira beteg módon mint te) , mégsincs baxogatva. Hogy nálatok otthon a családban, meg úgy enbloc gyerekkorodban körülötted nem volt rendben minden az hétszentség, de ennyire személyeskedni inkább nem akarok.Egyszerűen csak fogd fel, hogy aki ennyire elvont, azt cseszegetni fogják mindig, és soha nem fogja szeretni senki. Bár ez lehet téged pont nem érdekel, azért vagy ilyen gépies és lélektelen.
47.
47.
crytek
#46: Ha hiba az hogy én a szeretem a tejet te meg nem
Ha hiba az hogy én szeretem ha "ingyen" jutok a játékokhoz te meg nem
Ha hiba hogy engem csak a "gépezés" érdekel
Ha hiba az hogy szeretek spórolni te meg nem

Akkor ja bennem van a "hiba"

"Érdekes mi többiek nem sűrűn baxogatjuk egymást" Ezt hivják csordaszellemnek ha balhé van menni kell mert csak :)
46.
46.
Ca$Hman
Crytek: Ha mindenhol utálnak vagy furának találnak, akkor nem gondolod hogy benned lehet a hiba? Hogy te nem vagy kompatibilis senkivel, úgy őszintén? Mert azért az hogy egy embert mindenki kinézzen meg baxogasson... Azért az eléggé arrogáns feltételezés lenne, hogy mindenki utál mindenkit és ez a baj, a többi ember. Érdekes mi többiek nem sűrűn baxogatjuk egymást. :D
45.
45.
crytek
#44: Ej ej.. látom bővíteni kell majd azt a bemutatkozást mert mindig ugyanazok a kérdések merülnek fel amire már ezerszer adtam választ...ezen is látszik nem is érdekel titeket mit ír az ember csak belekötni lehessen.
Sokszor mondtam ha valami érdekel kérdezzetek nincs rejtegetnivalóm, de nem inkább a kamu terjesztést csináljátok és megy az arzheimer szindróma tettetése
44.
44.
honest guy
#39: "már eleve a bemutatkozás, amiben kb a fő ismertetőjegyének írja le hogy a játékok ne kerüljenek pénzbe"

Elolvastam a bemutatkozását. Ezt írja: "Mivel rövid az élet így azon vagyok hogy a beszerzett játékaim lehetőleg ne kerüljenek pénzbe."

Ha rövid az élet, akkor minek spórolni? Vagy ennyire ostoba, vagy egy moslék troll. Mondjuk szerintem inkább egy moslék troll, ezért böfögi be minden cikk alá az ezerszer leírt sablonjait.
43.
43.
crytek
#42: Új aha...:) Attól pedig hogy nevesítesz valakit nem leszel keményebb
42.
42.
zoli12i
#41: Értelmező szótáradat lapozd át, mert félreértelmezed a rajongást. Már most gyűlöl ott az új közönséged is, Méhes!
41.
41.
crytek
#40: Te amikor bárkivel beszélgetsz az kreténkedésnek hívod? Mert akkor ma is tanultam valamit. Nem mellesleg oda is innen vonultak át szóval komoly ez a beteges rajongás irántam, kezdem zavarban érezni magam
40.
40.
zoli12i
Most épp a IGN Hungary oldalán kreténkedik seamen918 néven. Természetesen ott is rommá van oltva a haverunk.
39.
39.
Ca$Hman
Igazából amúgy valahol hülyeség cseszegetjük, mert magával tol ki :D Csak jah, inkább a stílus, meg már eleve a bemutatkozás, amiben kb a fő ismertetőjegyének írja le hogy a játékok ne kerüljenek pénzbe. Másnak ez pusztán az élet egy része, mind a játék, mind az hogy olykor spórol valamennyit, de az embernek körülbelül eköré épül az élete. Olyan mintha pl. lenne a hús, a sültkrumpli, meg a mártás mondjuk, és az ember a mártást szlopálná éjjel nappal, mondván a húsnak meg a krumplinak megvannak a maga hátrányai, ezért hülye aki él velük :D Maxibeteg.
36.
36.
zoli12i
#18: Gondoltam, hogy az IGN-en is kreténkedik....ismerős volt ez a alattomos pökhendi stílusa.
35.
35.
zoli12i
#13: A te nyomorultságodra senki nem kíváncsi.
Adminok kedvenc trollja...
33.
33.
Ca$Hman
32: :D Az a vicc, hogy ez nem vicc. Tényleg. Az a baj nehéz megállni xD Valahol ő is hibás, mert tudja hogy very hard fokozat neki nem beszólni, mégis csapatja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...