Project L - így harcol Yasuo a League of Legends verekedős vadhajtásában

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 4.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén zajlik az EVO 2023, amire már a Riot Games is kiviszi a verekedős játékát. A korai, de helyben már kipróbálható verzióhoz egy új hős, Yasuo is csatlakozik. Lássuk, mit tud a mid- és botlanerek rémálma!

Számos érdekes projekt látott már napvilágot a Riot Forge gondozásában, de talán egyik League of Legends-spinoff sem annyira izgalmas, mint a Project L. A Riot Games egy klasszikus verekedős játékban is megjáratja majd a League of Legends hőseit: az EVO 2023 helyszíni demójában Ahri, Darius, Ekko és a játékban frissen bemutatkozó új hős, Yasuo is játszható lesz. Természetesen a hivatalos magjelenés napján ennél hosszabb lesz a névsor: a fejlesztők gőzerővel dolgoznak Illaoi és Jinx adaptálásán is.

Habár erős riválisok mezőnyében érkezik (idén hatalmas reneszánszukat élik a verekedős játékok!), a free-to-play üzleti modellre építő Projekt L a friss látnivalói alapján nagyon ígéretesnek tűnik. A látványvilág kiváló, a League of Legendsből áthozott hősök stílusosak és egyediek, a harcok pedig villámgyorsak és technikásak. A fejlesztők még egy rövid gyorstalpalót is készítettek azoknak, akik az EVO 2023-on helyben próbálják ki a játékot a hétvégén. Ezt a videót is érdemes lecsekkolni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...