Így néz ki a Lenovo kézikonzolja

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 17.
  • Hardver
Link másolása
A mobil PC piac újabb szereplőjének érkezéséről már tudtunk, most pedig úgy fest, hogy az első képeket ki is megérkeztek egyelőre valódinak tűnnek. Az eszköz specifikációiról egyelőre nem tudunk semmit.

Ahogy arról még a hónap elején beszámoltunk, a Lenovo bejelentette, hogy mobil, kézi PC-t fognak piacra dobni Lenovo Legion Go névvel, ezzel egy újabb nagykutyának számító hardvergyártó lépett a porondra a kézikonzolok/PC-k versenyében. Most pedig már az első hivatalosnak mondott képek is megjelentek az eszközről:

 


Szó mi szó, első ránézésre egy Steam Deck 2.0-nak, vagy egy Nintendo Switch Pro-nak tűnik az eszköz, a formavilág az előbbit, a moduláris megvalósítás pedig az utóbbit idézi. Hogy a belbecs terén mire számíthatunk, egyelőre nem tisztázott, azonban a képek alapján karonként a szokásos analóg stickeken, D-padon és a klasszikus gombokon túl legalább 4-4 plusz gombot is kapunk, valószínűleg ezek programozgatóak lesznek.

Hogy mikor jelenik meg a Lenovo Legion Go, milyen specifikációkat fog hozni, és persze milyen áron, egyelőre kérdéses. A Steam Deck árával nehezen fog tudni versenyre kelni, bár az biztos, hogy annál erősebb hardverrel érkezik. Az Asus saját eszközének az árából kiindulva nem lesz egy olcsó szórakozás ez sem, azonban hivatalosat még nem tudni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...