Jövő év végén érkezhet az Arcane második évada

  • Írta: szlav
  • 2023. szeptember 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Lassan már két éve várunk a folytatásra, és úgy néz ki, hogy még egy darabig várnunk is kell. A Tencent üzleti hívása szerint a jövő év végén érkezhet a League of Legends-sorozat második szezonja.

2021. novemberében az Arcane jött, látott, majd minden idők talán legjobb videojátékos sorozatadaptációjaként bevonult a történelemkönyvekbe. A Netflix gondozásában készülő széria átütő sikere azonnal folytatásért kiáltott, és habár ezt meg is kapjuk, sajnos még egy darabig muszáj lesz türelmesnek lennünk.

A LeagueOfLeaks beszédes nevű X-fiókja szellőztette meg, hogy a Riot Games anyavállalata, a Tencent gyakorlatilag leleplezte a második évad hozzávetőleges megjelenési dátumát. A beszámoló szerint a Tencent Video V Vision Converence nevezetű befektetői tájékoztatóján hangzott el, hogy a sorozat 2024 utolsó negyedévében, vagyis az októbertől december végéig tartó időszakban fut be.

A fentiekhez érdemes hozzátenni, hogy mivel a széria alapjául szolgáló MOBA, a League of Legends 2024. novemberében ünnepli majd a 15. évfordulóját, elég jó esély van rá, hogy az ünnepség környékén debütálhat majd a Netflix könyvtárába szánt sorozat is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...