Ingyen a tiéd az Epictől a The Evil Within és az Eternal Threads

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 19.
  • Akció
Link másolása
Horrorhetek következnek az Epic Games Store-ban, mától ingyen tölthető az Epic Games Store-ból a The Evil Within és az Eternal Threads. A jövő héten is maradunk a túlélőhorror műfajánál.

Ezen a héten az Epic Games Store egyik ingyenes címe, a Tango Gameworks túlélőhorrorja, a The Evil Within, amely a Resident Evil atyjának, Shinji Mikaminak az elméjéből pattant ki. A játékban Sebastian Costellanos nyomozó bőrébe bújunk, aki egy olyan világban reked, amely földöntúli borzalmakkal van tele. Ha igazi kihívást keresel, kevés lőszerrel, sok szörnnyel, akkor ez a te játékod.

A másik ingyenes játék az Eternal Threads, amely egy belső nézetű, sztoriközpontú puzzle-játék, amelyben a múltbéli eseményeket megváltoztatva megállíthatjuk a halálos lakástüzet. Mindkét játékot egészen október 26-ig húzhatjátok be.

A jövő héten sem maradunk horror nélkül, hiszen közeleg Halloween, így az e heti slágerjáték folytatása, a The Evil Within 2 lesz a miénk; és a Tandem: A Tale of Shadows, amely szintén a fejtörők szerelmeseinek jön majd be.

2.
2.
Perseus84
Ez nagyon jó. Az Evilt most akartam beszerezni erre jövő héten a folytatás is jön. Király ez az Epic!
1.
1.
crytek
CRYPTARK Steam free

https://store.steampowered.com/app/344740/CRYPTARK/

MS szép summát beszed még ezekből epic ,amazon is adta...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...