TGA 2023: Light No Fire - hatalmas világot építenek a No Man's Sky alkotói

  • Írta: szlav
  • 2023. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2023-as The Game Awards legambiciózusabb játékát a No Man's Sky csapata, vagyis a Hello Games szállította. A Light No Fire lesz a világ első valódi nyílt világú játéka!

A Hello Games nagyokat ígért a No Man's Sky megjelenése előtt, a játék a 2016-os premierjekor csúfosan elbukott, ám az azt követő években a stúdió gyakorlatilag minden korábbi ígéretét beváltotta, az űrbéli sandbox pedig egy kárpázatos alkotássá nőtte ki magát. Reméljük, hogy a brit csapat tanult ezekből a tapasztalatokból, a Light No Fire névre keresztelt új alkotásuk ugyanis minden eddiginél hatalmasabb falatnak tűnik.

Komplett galaxisok helyett ezúttal csupán egyetlen bolygót fog képernyőre vinni a Light No Fire, ez a bolygó azonban nagyobb lesz a saját Földünknél is! Egy csodálatosan változatos, állandó közös online világot kell elképzelnünk, ahol fontos szerepet játszik a felfedezés, a kalandozás, a bázisépítés és a túlélés is. A lélegzetelállító, szó szerint bolygó méretű fantasy környezetben még sárkányokon is lovagolhatunk!

1.
1.
memoryman
Hát amit a No Man's Sky-al csináltak végül az tényleg elismerésre méltó. Meglátjuk hogy most tényleg mire mennek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...