Több, mint 20 millió forintos DLC érkezik a Star Citizenhez

  • Írta: osan
  • 2024. január 5.
  • Akció
Link másolása
Jó hír érkezett azoknak, akiknek van fölös pénzük – létezik egyáltalán olyan? – és imádják az űrhajókat, hiszen most lehetőségünk van 60 000 dollárért DLC-t vásárolnunk a Star Citizenhez. A Legatus 2953 csomagot a Roberts Space Industries oldalán tudjuk beszerezni.

Igen, ahhoz a Star Citizenhez vásárolhatunk „potom összegért” DLC-t, ami még hivatalosan meg sem jelent, igaz, már egy jó ideje velünk van. Chris Roberts űrszimulátora nemcsak a hihetetlen hosszú fejlesztési idejéről ismert, de arról is, hogy temérdek mennyiségű pénzt vonz be a projekt. Mint azt már mi is megírtuk, eddig kicsivel több, mint félmilliárd dollár került a játékba, nem említve a felettébb drága űrhajókat, DLC-ket.

Szerencsére van még új a nap alatt, tekintve, hogy most a Roberts Space Industries oldalán kicsivel több, mint 60 ezer dollárért - pontosan 60 960 dollárért – megvehetjük magunknak a Legatus 2953 csomagot, melyben *dobpergés* 175 űrhajó kapott helyet. A csomag nevében szereplő szám nem véletlen, hiszen a 175 hajót mind 2953-ban gyártották – a játék világában természetesen.

Ha ez mind nem lenne elég, akkor a vásárlással igazán exkluzívnak érezhetjük magunkat, hiszen csak olyanok birtokolhatják a csomagot, akik a Chairman’s Club tagjai, ehhez pedig minimum 1000 dollárt már a játékban kellett hagynunk.

5.
5.
hedzsooo
Jo lesz ez, vannak akik meg rosszabb dolgokra is elvernek meg tobb penzt, pl. fegyverekre ugye... Nyalvan vannak akik megvesznek minden sz*r-sz@rt, hiszen ha pl. a kolleganak 160 hajoja van ebben a jatekban, meg kell mutatni vkinek hogy 175 hajonal kezdodik az elet igazan..., pl. 2 drogos parti kozott ugye
4.
4.
Doomsayer
Nem panaszkodni kell, hanem megvenni. :)
3.
3.
Caleon
#1: Most őszintén... ha a Lölö Star Citizennel játszik esténként, szerinted mi neki az a 20 millió? :-)
2.
2.
markoci555
"létezik egyáltalán olyan?" - létezik, nem is kevés, eddig is valahogy ömlöttek a (dollár)milliók bele
1.
1.
Kamukaze
XDXDXD És lesznek olyanok baz*meg.. lesznek..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...