Márciusban érkezik PC-re a Horizon Forbidden West

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Március végén elérhetővé válik a PC-s játékosok számára is a Horizon Forbidden West, a készítők hosszan sorolják, hogy milyen “finomságokkal” készülnek a PC-s verzióhoz.

A Horizon Zero Dawn folytatása eddig csak PlayStationön volt játszható. Március 21-én azonban elérhető lesz PC-n is. A játékot Steamen és Epic Games-en lehet beszerezni, természetesen már most is megvásárolható előrendelésben.

A Complete Edition tartalmaz speciális ruhákat, fegyvereket, játékon belüli resource pack-eket és egy különleges fotó mód pózt és arcfestési lehetőséget. Emellett a készítők arra is figyeltek, hogy a látványt is ki lehessen maxolni. Az AMD és az NVIDIA speciális technológiái is elérhetők.

A játék pedig támogatja majd a 21:9, a 32:9, sőt akár a 48:9-es felbontást is és a három monitoros setupokat. Szóval van minden, ami a high-end PC tulajoknak csak kellhet, március 21-től pedig már lehet is tesztelni a látványt.

4.
4.
Spazz Maticus
A Zero Dawn számomra is elég hamar unalmassá és monotonná vált, a történet miatt játszottam vele még egy kicsit tovább mint maga a játék erdekelt volna, viszont sok olyan véleményt olvastam hogy a hozzám hasonlóan vélekedők a Forbidden West-et viszont kifejezetten szerették, úgyhogy teszek majd vele alkalomadtán egy próbát...
3.
3.
silkgoat
#2: En sem tudom megunni. De ahogy irtad, izlesek... :D
2.
2.
KopyAti
Én meg már kétszer végigtoltam. Kinek mi.
1.
1.
crytek
Ettől se estem hanyatt olyannyira hogy még a végére sem értem. Csucsima dlc után ezt is be kéne fejezni mert csak a helyet foglalja a gépen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...