Kiszivárgott képeken az Until Dawn felújított változata

  • Írta: osan
  • 2024. február 19.
  • Képek
Link másolása
Rossz minőségű kamerás felvételek láttak napvilágot a felújított Until Dawn-játékból, ami elméletileg még idén megérkezik és amit az Unreal Engine 5 fog hajtani.

A nagysikerű horrorjáték felújított változatát még február elején jelentették be, mikor kiderült, hogy nemcsak a játékot kapjuk meg újra kis ráncfelvarrásokkal, de bevezetésre kerül a TPS-kamera és számos új helyszínt is ígértek a fejlesztők, a Ballistic Moon csapata.

Most az /r/GamingLeaksAndRumours subreddit csoportjába került ki egy link, melyen a játékról készített, enyhén fogalmazva is rossz minőségű képeket nézhetünk meg, sőt a TPS-kameranézet is megmutatja magát. A fotók itt érhetők el.

Új motor, az Unreal Engine 5, új helyszínek, kontextuális mozgásanimációk, Mark Kroven dallamvilágának új alkotásai és PlayStation 5-exkluzív funkciók, mint az adaptív ravasz és a haptikus visszajelzés kihasználását ígérik a fejlesztők. Pontosan nem tudni, hogy mikor, de elméletileg valamikor ebben az évben csaphatunk le újra a horrortörténetre, PlayStation 5-ön és PC-n.

27.
27.
zoli12i
#26: Lehet rosszul emlékszem, de mintha lettek volna olyan időszakok anno, amikor 100 feletti kommentek születtek. Ahhoz képest ez semmi.
26.
26.
csoki0619
Édes jó istenem, h mi lett ezzel az oldallal az évek alatt. A tudat, h itt valaha volt egy értelmes közösség, érdemi vitákkal, értelmes emberekkel és akk most nézzük meg mi megy itt alattam.

Yanez, FrankBlack, Yami, DaemonX, még Praegasus is hiányzik.

son goku, ha itt vagy jelentkezz!(ki emlékszik son gokura?) :D Na, hát ettől még ő is színvonalasabbakat hányt ide.
20.
20.
memoryman
#19: Te is hazudtál már itt kommentben.
19.
19.
crytek
#17: Muszáj ,mivel mindent eltűrök csak azt nem hogy folyamatosan hazugságokat terjesszenek rólam.
17.
17.
delphijos
#16: Mondjuk te vagy a h@lye hogy leállsz itt vitázni, olyannal akitől sose láttunk egy kommentet se, de most hirtelen erőt vett magán hogy ehhez rittyentsen 10-et.
4.
4.
Merőkanál
#1: Lehet tudni hány óra felé kommentálsz legközelebb ???? El ne mulasszuk
2.
2.
xICEMANx
#1: Érdekes egy figura vagy te xD
Nem tudom eldönteni hogy trollkodásból írtad vagy mert még gyerek vagy xD vagy gőzöm sincs. A lényeg hogy ja, vedd meg mindkettőt xD az a biztos... csinálhatnál egy videót is ahol szinkronban tolod egyszerre őket xD
1.
1.
Anti crytek
Nem tudom eldönteni, hogy a teljes áron megvásárolt PS4 verzió után PC-re vagy PS5-re vegyem-e meg a felújított verziót... azt hiszem az lesz a legjobb, ha mindkettőre megvásárolom!
Bár most nem nagyon lesz időm rá, mert a kedvenc szériáimmal, a Yakuzával és a Saints Row-val játszom orrba szájba!
Legközelebb egy hét múlva kommentelek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...