Filmadaptációt kap a Watch Dogs

  • Írta: szlav
  • 2024. március 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint a New Regency Media berkei alatt készülhet el a Watch Dogs-film. Sok részletet egyelőre nem tudni a hackeres videojáték feldolgozásáról, a főszereplő és a rendező neve azonban már ismert.

A Deadline exkluzív riportjából tudhattuk meg, hogy mozifilmként kerül a vászonra a Ubisoft három epizódot megélt játéksorozata, a Watch Dogs. A New Regency Productions vállalta el a feldolgozást, azt egyelőre azonban nem tudni, hogy melyik videojáték hangulatához áll majd legközelebb a mozis változat. Habár a széria gerincét mindig is a nagyvállalatokkal és a városszintű megfigyeléssel szembeszálló hacker szabadságharcosok adták, az első rész egy sötét és komoly hangulatú thriller volt, a második rész egy jóval könnyedebb és vidámabb kaland, míg a Watch Dogs: Legion vegyítette a komolyabb témákat a féktelen őrülettel.

Akárhogy is, a Deadline értesülései szerint a filmstúdió már összeszedte a stáb legfontosabb tagjait is, és ha minden igaz, már a főszereplőnk is megvan. A rendezői székben a Meander és a Gueules noires direktora, Mathieu Turi foglalhat helyet, producerként pedig Yariv Milchan, Natalie Lehmann és Margaret Boykin álltak a projekt mögé. Habár egyelőre semmi nincs kőbe vésve, a filmkészítők már a főszereplőt is kiszemelték: a Talk to Me és az Eden sztárja, Sophie Wilde alakíthatja a Watch Dogs-film főhősét, ha sikeresnek bizonyulnak a jelenleg is folyó tárgyalások.

4.
4.
zoli12i
#3: Mondjuk ennek az ötletnek a felvetését sem értem. Ilyen hacker témában vannak filmek bőven. Akkor már inkább egy Splinter Cell film jöjjön, eleve sikeresebb brand.
Ellenben az AC nagyon egyedi és baszó film lehetett volna. Aztán amit kisütöttek azt hagyjuk inkább.
3.
3.
GemForge
#2: Az AC legalább egy sikeres projekt játékként olyan szereplőkkel, amelyekkel játékosok milliói tudtak azonosulni. Viszont a WD (40) egy furcsa GTA utánérzés hightech-maszlag körítéssel. Olyan érdektelen UBI erőlködés az egész.
2.
2.
zoli12i
Az AC filmből nem tanultak?
1.
1.
GemForge
Valamelyik adócsaló stúdiónak megint akadt elégetnivaló pénze.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...