Diablo IV - akkor is kell a Battle.net, ha Game Passen keresztül játszunk

  • Írta: osan
  • 2024. március 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Nemsokára elérhetővé válik a legújabb Diablo-játék a Microsoft előfizetéses katalógusában, most pedig külön telepítési útmutató érkezett a játékhoz, hiszen az továbbra is igényelni fogja a Battle.net kapcsolatot. Valaki meglepődött?

A legutóbbi tábortűz beszélgetés után kiderült, hogy teljesen átalakul a Diablo IV, sőt ray tracing-támogatást is kap a játék a negyedik szezonnal, ami pokoli jól fest. Nemrég az is kiderült, hogy a Diablo IV lesz az első Activision Blizzard-cím, amely megérkezik a Game Pass játékkatalógusába, nem is kell rá sokat várni már, hiszen holnap, azaz március 28-án válik elérhetővé a kaland minden előfizető számára.

Most az Xbox Wire egy részletesebb telepítési útmutatót közölt, hiszen a játék ugyanúgy igényelni fogja a Battle.net kapcsolatot PC-n és ez akár be is zavarhat a megszokott és akadálymentes élménybe.

Értelemszerűen azzal kezd a leírás, hogy nyissuk meg az Xbox applikációt, bizonyosodjunk meg arról, hogy be vagyunk jelentkezve, majd kattintsunk először a Diablo IV ikonjára, azután pedig a „Telepítés” lehetőségre. A „Battle.net telepítése” után szerencsére automatikusan felkerül a szolgáltatás masinánkra – ha már valamilyen okból kifolyólag rendelkezünk az applikációval, akkor ezt a lépést egyből ki is hagyhatjuk. Kötelező lesz hozzákapcsolnunk a Battle.net fiókunkat a Microsoft fiókunkhoz, innentől viszont szabad a pálya és élvezhetjük a Diablo IV-et.

3.
3.
crytek
#1: Prime gamingen adták "ingyen" akkor lehet onnan van meg 2022-ből..nem semmi azt is mióta fizetem azt nem is használom..
2.
2.
Kratoska
#1: "Tuti nem fizette érte.."

Mondjuk esetedben könnyebb lenne azt felsorolni, hogy miért fizettél.
1.
1.
crytek
Egy percet nem toltam még battle neten semmit,de kezdetektől össze van kötve..Már nem is emlékszem miért hoztam létre ezt a fiokot egyébként..
Bár most belépve látom megvan ott a Starcraft Remastered.... azt szórták valahol ingyen? Tuti nem fizettem érte..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...