Állítólag már dolgozik a következő Spyro-játékon a Toys for Bob

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 28.
  • Pletyka
Link másolása
Mély meggyőződéssel állítja egy általában jól értesült youtuber, hogy már folyik a munka. Azonban még nagyon korai stádiumban van a fejlesztés, még csak pár hónapja dolgoznak rajta.

“Már fejlesztés alatt áll a Spyro 4. Ez egy állítás. Nem találgatás, nem valami bizonyítékon alapuló feltételezés, se nem összeesküvés, még csak nem is erős utalás” – kezdi a videóját Canadian Guy Eh, aki állítása szerint a PAX East során több forrásból is meg tudta ezt erősíteni – számolt be a Eurogamer.

A videós állítása szerint a csapat január óta dolgozik a játékon. Az év elején egyébként mi is beszámoltunk róla, hogy a karakter X-oldalán megjelent egy poszt, ami után már sokan ugyanerre a következtetésre jutottak. Hivatalos bejelentés egyelőre nincsen, azonban Canadian Guy Eh általában a Toys for Bob játékok terén jól informált.

Március elején jelentette be a Toys for Bob, aki az Activision Blizzard Microsoft általi felvásárlásával került a vállalathoz, hogy önállóan folytatja a működését, azonban szoros kapcsolatban marad a tech óriással. Nem kellett sokáig várni arra, hogy megerősítsék: csak az Activisiontől váltak el, a Microsofttal megmarad az együttműködés, a következő játékon közösen dolgoznak.

Akkor erről csupán annyit mondtak, hogy “nagyon hasonló lesz majd, mint azok a játékok, amelyet korábban is készített a Toys for Bob”. Most úgy néz ki, hogy olyannyira hasonló lesz, hogy a Spyro-széria folytatása érkezhet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...