Április 25-én jön a Fallout 4 "next-gen" frissítése

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 11.
  • Hír
Link másolása
A valójában jelen generációs ráncfelvarrás ingyenes lesz a játék előző generációs verziója mellé, és a konzolok teljesítményének kiaknázásán túl jó pár hibajavítást is hoz majd.

Ugyan még pletyka szintjén sem volt szó arról, hogy a Fallout-sorozat premierjéhez időzítenék a várva várt jelengenerációs frissítést a Bethesda posztapokaliptikus játékához, de igencsak furcsa lett volna, hogy ha nem lovagolják meg a fejlesztők a franchise népszerűségének újbóli felfutását.

Szerencsére nem kell sokat várni, a frissítés április 25-én élesedik majd PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S konzolokon. A jelengenerációs verzióban választhatunk majd Quality és Performance módok között, így 60 fps és magasabb felbontás mellett is élvezhetjük a játékot. A PC-sek sem maradnak ki a buliból, mivel a frissítés számos hibajavítást is hoz, így a játék sokkal stabilabban fut majd, és számos küldetés ismert bugját is kigyomlálják.

Ezen felül pedig számos Creation Club tartalom is ingyenesen elérhetővé válik a játékosok számára, többet között taktikai malacpersellyel is kiolthatjuk a ránk támadók életét, de olyan egzotikus fegyvereket is kapunk majd, mint a Tesla Cannon.

2.
2.
Fooxfire
Hova frissítik next-gen re ? Mert jön ki a közelben következő generáció konzol ? :D
Utálom mikor mindenki a current gen-t next gen ként adja elő :)
1.
1.
crytek
Megvan pcn a goty ,de tudnám díjazni ha itt is moddolható lenne konzolon mint a skyrim és menne a magyarítása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...