A hétvégén lesz az XDefiant következő publikus tesztje

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 17.
  • Korai verzió
Link másolása
Nem megy egyszerűen az XDefiant fejlesztése, rengeteg csúszást szenvedett el a multis lövölde, ám jó hír, hogy április 19-től két napon át újabb szervertesztet rendez a Ubisoft. Mindhárom platformon elérhető lesz a próba, az előtöltés már él is.

Az XDefiant már alaposan kimerítette a fejlesztési pokol definícióját, legutóbb március végéig vártuk a lövöldét, de végül újabb halasztást szenvedett el. A legújabb pletykák viszont beigazolódtak, a Ubisoft tényleg egy újabb szervertesztet jelentett be PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön. Az előtöltés már éles, és mindenki szabadon részt vehet rajta, nem szükséges regisztrálni rá.

Azok a játékosok, akik április 19. és 21. között játszanak vele, ingyenes jutalmat kapnak, mégpedig az MP5 Shamrock és az M9 Ember fegyverskint. Ha a teszt során elérjük a 18. szintet, akkor három XP Boosterrel gazdagodunk pluszban.

Sajnos továbbra sem tudunk kiadási ablakkal szolgálni, de a szerverteszt "kritikus információkkal" szolgál majd a fejlesztők számára, melyek segítenek nekik abban, hogy a premierkor ne legyenek szervergondjaink.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...