Komoly frissítés érkezett a Team Fortress 2-höz

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 19.
  • Letöltés
Link másolása
64 bites támogatás kapott a Team Fortress 2, ezzel jelentősen növelve a közel 17 éves FPS teljesítményét, azonban a rajongók nem teljesen elégedettek, mert úgy néz ki, hogy a botok ellen továbbra sincs megoldás.

2007-ben jelent meg a Team Fortress 2, a Valve egyik kiemelkedő népszerűségnek örvendő shootere. Bár a Dota 2 vagy a Counter-Strike sorozat sikerét azért nem tudhatja magáénak, viszont van egy stabil 50 ezres játékosbázisa a mai napig.

A közel 17 éves játék pedig most komoly frissítést kapott: végre támogatja a 64 bitet – számolt be az IGN. A fanok közül sokan az elmúlt évek legjelentősebb frissítésének nevezték az újítást, aminek köszönhetően sokat fog javulni a játék teljesítménye. Néhányan már 20%-os fps-szám növekedésről számoltak be a frissítés után.

Ugyanakkor sokan kiemelték azt is, hogy bár a frissítés rendkívül sokat javít a játékélményen, akad még egy probléma, ami szintén jelentős, ez pedig nem más, mint a botok jelenléte. Évek óta küzd a játék a botokkal, azonban a közösség legjobb erőfeszítései ellenére sem érkezett még megoldás a Valve részéről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...