Új Knives Out-filmet jelentett be a Netflix

Benoit Black szerepében ismét visszatér Daniel Craig, hogy az eddigi leghalálosabb és remélhetőleg legizgalmasabb Knives Out-rejtélyt élje át kamerák előtt. A harmadik film címe Wake Up Dead Man lett és valamikor jövőre várható.

Kiderült, mi vár ránk a Fortnite legújabb szezonjában

Tovább bővül a már így is hatalmasnak számító Fortnite-univerzum, ezúttal a Fallout-játékokkal kollaborálnak, de Magneto is feltűnik a színen, az egészet pedig egy Mad Max-áthallás járja körül. Nézzük is meg a kedvcsinálót!

Granblue Fantasy: Relink - május végén jönnek az új ingyenes tartalmak

Már korábban is bejelentették, hogy a remekül sikerült JRPG-hez ingyenes tartalmak érkeznek a közeljövőben, azonban most kiderült a pontos dátum, sőt egy kisebb ízelítőt is kaptunk az új karakterhez.

Több Armored Core-játékra számíthatunk

Hatalmas sikernek örvendett a legújabb Armored Core-játék, a hatodik rész, így nem meglepő, hogy ezen felbuzdulva akár több folytatásra is számíthatunk a nem olyan távoli jövőben – legalábbis Hidetaka Miyazaki beszédéből ez derült ki.

Az Avowed-ot és az Indiana Jones-játékot is megmutatják az Xbox Games Showcase után

Lapértesülések szerint június 10-én, az Xbox Games Showcase-re egy nappal friss felvételeket láthatunk majd a készülő Avowed szerepjátékról, illetve az Indiana Jones and The Great Circle-ről, sőt az idei Summer Game Festen pár szerencsés ki is próbálhatja majd az alkotásokat.

Megjött az XDefiant legelső frissítése

Pár napja jelent meg a Ubisoft várva várt ingyenes lövöldéje, most pedig megjelent hozzá a legelső frissítés, ami visszahozza az Gyakorló Zónát, mely még a bétateszt időszakában elérhető volt, azonban a teljes játék csak most kapja meg.

A Ubisoft nem hagyja ki a Gamescomot

A francia kiadó is jelen lesz játékaival a kölni expón, így nagy eséllyel a Gamescom nyitóestjén további bejelentések és látnivalók várhatóak a Ubisofttól. A fő attrakció nyilván az Assassin’s Creed: Shadows és a Star Wars Outlaws lesz.

Ma érkezik a Boss Challenge mód a Stellar Blade-be

Bizonyára sokan már végigjátszották a Shift Up remek akció-kalandjátékát, ugyanakkor extra kihívást keresnek utána is. Jó hír, hogy ma élesedik egy frissítéssel a Boss Challenge mód - lássuk a részleteket!

Jason Voorhees-szel is számolni kell a MultiVersusban

A Péntek 13 legendás főgonosza is benne lesz a Player First Games verekedős játékában, és hozza magával ikonikus macsétáját is. Ha nem vigyázol, ágyastól összecsomagol és ledob a pálya széléről is - lásd az új gameplay trailerben!

Alaposan rágyúrhat a látványra és a narratívára a State of Decay 3

Az Undead Labs még 2020-ban jelentette be a State of Decay folyatását, amely a pletykák szerint a június 9-én esedékes Xbox Games Showcase-en is előkerül. A pletykák szerint két ponton is erősödni fog a harmadik rész az elődjeihez képest.

Júniusban visszatér a Devolver Direct is

A kiadó megerősítette, hogy Devolver Direct éves nyári bemutatója június 7-én visszatér, és vélhetőleg ugyanolyan könnyed show várható, mint az utóbbi években. Persze csak ha vevő vagy az ilyen fajta humorra.

Több mint 3 millió játékost érhetett el az XDefiant

Nagy volt az érdeklődés az első órákban a Ubisoft free-to-play lövöldéje iránt. Már az első 2,5 órában egymillió egyedi felhasználó próbált bejutni a szerverekre, több-kevesebb sikerrel. Az első két napban már 3 millió játékosa volt az XDefiantnak.

Most a Farming Simulator 22 lehet a miénk teljesen ingyen

Ezúttal egy igazi nagyágyú az Epic Games Store e heti ingyenes játéka, amivel bárkiből lehet farmer, több mint 400 mezőgazdagsági gép volánja mögé pattanhatunk. A Farming Simulator 22-nek biztosan sokan fognak örülni.

Buknak a feltámasztott klasszikusok

Az Embracer Group közleménye szerint mind az Alone in the Dark mind pedig az Outcast: A New Beginning "gyengébbek teljesített az elvártnál". Ezzel magyarázzák az egy hónappal ezelőtti leépítéseket.

Eszméletlen látnivalók a 2024-es Warhammer Skulls Showcase-ről

A Warhammer Skulls egy egyhetes ünneplése a Warhammer-játékoknak, mely során a Games Workshop megmutatja mire számíthatunk a jövőben a franchise-tól. Érdemes megnézni az egész idei adást, de ha nincs rá időd, mi összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.

PlayStation Plus - ezektől a címektől búcsúzunk júniusban

Mint azt már megszokhattuk, a haviforgásban hol jönnek új játékok, hol távoznak a katalógusból. Most kiderült, hogy júniusban mely címektől kell búcsút vennünk.

Júniusban leplezik le a Call of Duty: Black Ops 6-ot

Tegnap már kaptunk a játékról egy teasert, melynek hála tudjuk, hogy érkezik, de a nagybetűs leleplezés várat még magára, azonban most kiderült, hogy nemsokára az is esedékes lesz.

Elérhető a Dave the Diver ingyenes DLC-je, de nem sokáig

Ma jelenik meg a Dave the Diver ingyenes kiegészítője, mely elhozza a japán monstrumot, Godzillát a játékba, azonban jogi problémák miatt még év vége előtt kell beszereznünk, különben utána soha nem lesz rá lehetőségünk.

Az Atari felvásárolta az Intellvisiont

A két videójátékos veteráncég, akik eddig inkább vetélytársaknak számítottak, most megszűnnek annak lenni, hiszen az Atari felvásárolta az Intellvision márkát és az alá tartozó játékkönyvtárat is.

Már offline is játszhatunk a Nightingale-lel

Már a februárban indult korai hozzáférés óta könyörögtek a Nightingale elszánt rajongói az offline módért, amit utána kiemelt fontosságú célként kezelek a fejlesztők. A 0.3.0-s verzióval már elérhetővé vált a szóló móka.

Az eddigi legnehezebb küldetéssel bővült a Rise of the Ronin

Befutott a Rise of the Ronin legújabb frissítése, amely új küldetéseket és bónuszokat kínál, nem beszélve a számos életminőség-javításról és az egyéb új tartalmakról sem. Az igazi kihívást keresők is jól járnak.

RKGK / Rakugaki - már elérhető a futurisztikus platformer

A Wabisabi Games játékában egy olyan fiatal graffitist irányítunk, akit minden eszközzel igyekszik elnyomni a Mr. Buff és a zsarnok B Corp vállalat. Valah azonban nem adja fel, átszáguld a pályákon, hogy rendet tegyen.

Erősítené mobilos jelenlétét a PlayStation

A jelek szerint a Sony egy új platformon dolgozik, amely a free-to-play mobiljátékokra összpontosít - legalábbis a vállalat legújabb álláshirdetései erre utalnak. Kétségkívül ezen a területen van még hova fejlődniük a japánoknak.

Megérkezett Akuma a Street Fighter 6-ba

A Year 1 negyedik, s egyben utolsó DLC-harcosa már elérhető a Capcom verekedős játékában. A torzonborz figura saját Arcade Story-val, Combo Trials-szel és World Tour és Battle Hub eseménnyel is rendelkezik.

Befektetőre talált a Relic Entertainment, újra független stúdióként működhet tovább

A Sega nagy leépítései miatt eladásra került a Relic Entertainment is, amely független csapatként folytathatja az útját. Az elmúlt hetek szörnyen nehezek voltak, de most támogatóra talált a stratégiai játékokra specializált stúdió.