Hírarchívum - 2024. május

Friss traileren a Star Wars: The Acolyte

A Star Wars-nap alkalmából vadiúj előzetessel jelentkezett a Disney+ következő Star Wars-sorozata, a The Acolyte is. A High Republic korszakában játszódó sorozatra már csak egy hónapot kell várnunk.

Az év végén érkezik a Skeleton Crew

Jon Watts, a sorozat készítője elárulta, hogy valamikor karácsony környékén tervezik a Skeleton Crew megjelenését, és mivel hetente egy epizódot terveznek ezért a sorozat minden bizonnyal átnyúlik a következő esztendőre.

A Fortnite nagyon komolyan veszi a Star Wars-napot

Star Wars Pass a Lego Fortnite-hoz, új skinek, eszközök és járművek érkeznek a Star-Wars nap ünneplésére, ráadásként pedig Twitch-dropokkal is kedveskednek a rajongóknak.

Június 13-án érkezik a The Boys 4. évada

Karl Urban, Jack Quaid és Antony Starr visszatérnek a negyedik felvonásra is. Nem is kell már kifejezetten sokat várni, június 13-án érkezik az új évad Prime Videóra.

Elöntötték a negatív értékelések a Helldivers 2 Steam oldalát, a fejlesztők is reagáltak

A játékosok hangos elégedetlenségüket fejezték ki azzal a döntéssel kapcsolatban, hogy hamarosan PSN felhasználó is kell a Helldivers 2-höz. A játék készítői elnézést kérnek, de a döntés mellett kiállnak.

A Riot szerint nem öli meg a PC-ket az új LoL anti-cheat

Pár napja érkezett egy League of Legends frissítés, ami egy új anti-cheat szoftvert is hozott magával. A közösségi médiában többen panaszkodtak, hogy ennek hatására a gépük használhatatlanná vált.

SteamWorld Heist II gameplay betekintő érkezett

A Thunderful rövid videóban mutatja be az augusztusban érkező játék legfontosabb gameplay elemeit és van egy újítás az elődhöz képest: minden botnak lesz munkája.

A hétvégén öt órán át nyúzhatjuk a Star Wars Jedi: Survivort Xboxon

A Free Play Days promócióban és nem mellesleg a hivatalos Star Wars- nap apropóján elérhető lesz Xboxra a Star Wars Jedi: Survivor próbaváltozata. És még Game Pass sem szükséges hozzá - jó üzlet, mi?

Egészen korrekt lett a Senua’s Saga: Hellblade 2 gépigénye

A Ninja Theory játéka bitang jól fest PC-n, és ennek ára van, de nem olyan mértékben, mint azt elsőre gondolánk. A beugró szinthez egy Intel i5-8400-as proci és a GTX 1070 szükséges 70 GB szabad hely mellett.

Alapos gameplay trailert kapott a V Rising

A jövő héten végre kilép a korai hozzáférésből a Stunlock Studios vámpíros akció-RPG-je, és ennek örömére egy meglehetősen informatív gameplay előzetest kaptunk róla. Belenézhetünk a bossharcokba, a felfedezésbe és a sztoriba is.