GC 2013: Project Spark - mikor indul a béta?

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 24.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Xbox One játékkészítő játékának nyílt bétatesztje 2014 januárjában startol el - erősítette meg a Microsoft a kölni rendezvényen. Először viszont a Windows 8-tulajok vethetik bele magukat idén októberben egy zárt teszt keretében.

A Microsoft nagy reményeket táplál a közösséget megmozgató Project Spark felé. Elsőként Windows 8-on startol a zárt bétateszt idén októberben, majd 2014 januárjában Xbox One-on vethetjük bele magunkat a nyílt bétába.

Ráadásul nem holmi félkész terméket raknak a konzoltulajok elé, hanem már minden funkció működni fog. A Crossroads móddal gyorsan rittyenthetünk némi történetet, tiszta lappal rávethetjük magunkat a szerkesztőfelületre, vagy a közösség által létrehozott tartalmakat is magunkévá tehetjük.

5.
5.
Haribo01
#4: Ez a "játék" egy játékkészítő program lesz. Ha kicsit utánanézel itt a gamekapcson találsz pár videót már róla. A lényeg hogy egy tök lapos négyzetrácsos területről indulva, felépítheted hogy nézzen ki a táj. Beállíthatod hogy a kamera hogyan működjön, hogy First Person legyen vagy Third Person, vagy az egészed oldalról 2Dben láthasd. A világban bármi amit leraksz annak van "agya" amivel be tudod állítani mit csináljon. Támadjon, kövessen stb stb, egy kezdetleges programozással mondhatni. Amikor valami történik akkor csinálja ezt. És persze a tervezés közben és után tudsz konkrétan mozogni is a főhősöddel a játékban.
A játékokat amiket csinálsz megoszthatod és mások le tudják tölteni játszani alakítani, ahogy te is az övékét.

Szóval még a #3 hozzászólásra is visszautalva, ha csak nem szeded le valaki játékát, a sztori az amit szeretnél.
4.
4.
KopyAti
Konkrétan mi is lesz ez?
3.
3.
TarkoKiller
Maga a kinézet jó ,de a sok fajta játékmenet nekem kicsit zavaros...Sztori ?
1.
1.
Cooper911
Kellemes a grafija, meglátjuk mit lehet kihozni belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...