Bejelentették a The Land of the Magnatest

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A közel-keleti mitológiára építő és a változó nézőpontú kamerára építő platformeren egyelőre nagyon érződik a Prince of Persia hangulat, ami úgy a téma, mint a környezet és a megvalósítás miatt is nagyon jó jel.

A Permanent Way Games játéka nem véletlenül hasonlít a Ubisoft évtizedes sorozatára, ugyanis a The Land of the Magnatesben is egy herceget fogunk alakítani. Malik Shahbaz a Nap Birodalmának hercege, az országát azonban két katasztrófa is sújtotta: anyja, a királynő meghalt, apját, a királyt pedig megmérgezik, és a herceget teszik felelőssé.

Nem csak nevünket kell tisztáznunk, hanem egyetlen szitárunkkal felszerelkezve az országunk megmentése is a mi feladatunk lesz. A varázslatos és misztikus világban segítők és ellenségek, emberek és istenek várnak majd ránk, több változatos környezetben is átkok megszüntetésében kell segítkeznünk, hogy végül visszahozzuk hazánkba a fényt és a zenét.

A játékmenet alapvetően a The Land of the Magnates a platformer feladványokra épít majd, de lesz persze harc is, amikor is hangszerünk húrjait megpendítve kell "kombóznunk" a ránk támadó szörnyek legyőzéséhez. A trailer alapján nemcsak egérrel, hanem kontrollerrel is irányítható lesz a játék, és árulkodók a PlayStation gombok is. Egyelőre azonban csak a PC-s megjelenést erősítette meg a kiadó Freedom Games, azt is leghamarabb 2025-ben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...