Számíthatunk még visszatérő karakterekre az Andor második évadában

  • Írta: szlav
  • 2024. június 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Miután Diego Luna korábban már utalt ilyesmire, most az Andor egyik epizódrendezője, Alonso Ruizpalacios szólta el magát. A legfelnőttebb Star Wars-sorozatban visszatérhet a Rogue One főgonosza is.

Néhány héttel ezelőtt az Andor címszereplő színésze, Diego Luna már elhintette, hogy néhány ismerős karakterrel bővül majd a hamarosan érkező második évad. Pontos neveket ekkor még nem ismertünk, az sorozat idővonalon elfoglalt helye alapján azonban tanult következtetéseket tehettünk arról, hogy kikről is lehet szó. A lista élén szerepelt Orson Krennic is, akit a Rogue One nézői a Halálcsillag projektigazgatójaként ismerhettek meg. A birodalmi tiszt a film végén a saját fegyvere áldozatává vált, ám az előzménysorozat idején még nagyon is élt, és bizonyára hatalmas tüske volt az ekkor éppen még csak kibontakozó felkelőcellák szemében.

A The Playlist magazin nemrégiben Alonso Ruizpalacios mexikói filmrendezővel tartott interjút, az úriember pedig a beszélgetés során kissé elszólta magát. Elmesélte ugyanis, hogy milyen remek élmény volt együtt dolgozni Stellan Skarsgarddal, Forest Whitakerrel és Ben Mendehlsonnal - számunkra az utóbbi név az érdekes, hiszen Mendehlson alakította a Rogue One-ban Krennic igazgatót.

Ezzel tehát gyakorlatilag borítékolhatóvá vált a karakter megjelenése, ám nem ő lesz az egyetlen olyan frissen visszatérő szereplő, akit a Rogue One-ból ismerhetünk. Eddig sem volt titok például, hogy a második évadban láthatjuk majd, hogy hogyan találkozott Cassian Andor és K2-SO, vagyis egész biztosan képernyőre kerül majd a birodalmi droid is. Őt természetesen ismét Alan Tudyk alakítja.

Ami pedig a premiert illeti, sajnos pontos dátumunk továbbra sincs. Jobb esetben az idei év végén, máskülönben pedig valamikor 2025-ben debütálhat az Andor második, s egyben utolsó évada a Disney+-on.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...