Crash Bandicoot 5 - live-service játékok miatt kaszálhatták el

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 27.
  • Pletyka
Link másolása
Igen, még egy indok, hogy a nagyközönség rossz szemmel tekintsen a stúdiók érthetetlen live-service döntéseire, hiszen mint most kiderül, a legújabb Crash Bandicoot-játékot is azért kaszálták el, hogy kedvezzenek az élőszolgáltatásoknak.

Liam Robertson legújabb videójából (alább linkelve), amit a Toys for Bobról, a Crash Bandicoot 5-ről és az elkaszált Spyro-kollaborációról készített, kiderül, hogy az ötödik számozott Crash-játékot azért kaszálták el, hogy több figyelmet kaphassanak a live-service játékok.

Robertson elmondta, hogy egy 3D-s platformer kaland lett volna a Crash 5, ami közvetlen folytatása lett volna a Crash Bandicoot 4: It's About Time-nak. Sajnos még a fejlesztés elején – ugyan így is sikerült párévet beleölni a fejlesztésbe – elkaszálta a projektet az Activision, ahogy az már korábban is kiderült.

Az Activision szerint nem teljesített elég jól a Crash Bandicoot 4: It's About Time pénzügyileg, és inkább a Crash Team Rumble-re fókuszáltak – ami szintén nem lett túl nagy siker, és azóta be is jelentették, hogy nem érkezik több tartalom a játékhoz.

1.
1.
daenath
Ja, qrvara jol megy a CB Rumble vagy micsoda :))))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...