Ctrl Alt Ego - közel a konzolos megjelenés

  • Írta: Luchiano
  • 2024. szeptember 17.
  • Hír
Link másolása
A két éve Steamen már elérhető belsőnézetes logikai játék, amiben tudatunkat eszközök között átadni, végre eljut a konzolokra is, néhány nap múlva befut Xboxra és Playstationre.

Hosszú a belsőnézetes logikai játékok sora, amibe a Ctrl Alt Ego is tartozik és ha a steames értékelésekre (94% eredmény 2 év alatt) hagyatkozunk, akkor azt láthatjuk, hogy egy korrekt alkotással van dolgunk.

A játék során a felvállaltan 70-es, 80-as angol alacsony költségvetésű sci-fi sorozatok vizualitását idéző helyszínen kell boldogulnunk. A fő gameplay elem (amit az itteni "fizetőeszköz" segítségével tudjuk végrehajtani), hogy tudatunkat tudjuk robotok, eszközök között áthelyezni, ami nélkülözhetetlen a logikai feladványok megoldásához. A játék számos továbbhaladási lehetőséget kínál, nem akarja a játékosra erőltetni sem a lopakodást, sem a szemtől-szembeni konfrontációt, ránk bízza, hogy szeretnénk boldogulni. 

A hagyományos értelemben nem fogunk tudni elhalálozni a játék során, a "tudatunk" csupán új gazdatestbe költözik, ennek ellenére a mentés/betöltés opció sem hiányzik a "tradicionálisan gondolkodók számára", hirdeti a játék adatlapja.

A Ctrl Alt Ego szeptember 24-én jelenik meg Xbox Series X/S és Playstation 5 konzolokra, PC-re már 2022. júliusától elérhető. A hír apropóján egy új videót is érkezett a készítőktől.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...