Stellar Blade - érkezik a NieR: Automata DLC

Link másolása
Még az idén tiszteletét teszi 2B abban a játékban, amely szegről-végről az ő történetéből inspirálódott. Trailert már kaptunk, megjelenési dátumot egyelőre még nem.

Az év egyik nagy meglepetése volt a Stellar Blade, ami látványvilágával és pörgős, kihívást jelentő akciójával igazán remek alkotás lett. Adta magát az összehasonlítás a mára már kultklasszikusnak számító NieR: Automatával, hisz a két főhősnő kalandjainak hasonlósága szemmel látható. Maga Yoko Taro is azt nyilatkozta, hogy tetszik neki a ShiftUp játéka, akik már a megjelenés előtt is arról beszéltek, hogy a Stellar Blade több új kosztümöt, kollaborációt és akár történeti DLC-t is kaphat majd.

Ruhákból eddig sem volt hiány, a megjelenés óta már számos alkalommal kapott Eve új göncöket, az emlegetett DLC-ről pedig egyelőre nincs hír. Az viszont már hivatalos, hogy érkezik a NieR: Automata kollab, amivel elérhetővé válik 2B ikonikus megjelenése. Sajnos pontos megjelenés dátumot egyelőre még nem kaptunk, annyi biztos, hogy még az idén megjelenik a DLC.

Ezen felül kapunk még egy meglepően mély fotómódot is, ahol a helyszín, a póz, a ruha, de még az arckifejezések is beállíthatók lesznek, de akár más szereplőket is berakhatunk majd a képbe. Aki viszont nehezen tud várni, annak némi vígaszt nyújthat, hogy a játék 180 számból álló zenei anyaga már elérhető a nagyobb zenei streaming szolgáltatások keretein belül.

1.
1.
hedzsooo
Kiraly, mar csak a PC-s verzio megjelenesi idejet ne nagyon csusztassak, hanem jelentsek be szepen vegre! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...