Star Wars Outlaws - novemberben jelenik meg az első DLC

Link másolása
Még a megjelenés előtt, augusztus közepén mutatták be a season pass tartalmait, most pedig már azt is tudjuk, hogy november végén érkezik a Lando Calrissiannel beharangozott első sztoris kiegészítő.

Han Solo jó barátja lesz az egyik központi karaktere az első sztoris DLC-nek, az augusztusban bemutatott előzetesben nagy vonalakban megtudhattuk merre visz majd az utunk, a Wild Card néven futó kiegészítőben egy Sabacc versenyre kell majd beszivárogni, ahol maga Lando Calrissian is részt vesz, de hamar kiderül, valami komolyabb dolog is zajlik a színfalak mögött.

A Star Wars Outlaws az eladási számok tekintetében eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a cég nyilatkozata szerint nem hozta a kívánt számokat, ezért a fejlesztőket ráállították a szükséges javításokat célzó frissítések mielőbbi elkészítésére, amikkel reményeik szerint hosszabb távon jobban teljesít majd a játék.

A DLC a steames megjelenéssel karöltve, november 21-én várható, a sztoris kiegészítő mellé a The Hunter's Legacy és a Cartel Ronin kozmetikai pakkok is járnak majd, viszont a következő, A Pirate's Fortune kalandról továbbra is csak a 2025 tavaszi intervallumot ismerjük.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...