Monster Hunter Wilds - 8 percnyi játékmenet érkezett

Link másolása
A megjelenési dátum leleplezése után a GameSpot jóvoltából nézhetünk bele a kampány bevezetőjébe, ami mellett két multis vadászat is helyet kap a terjedelmes videóban.

A nem véletlenül rendkívül népszerű Monster Hunter széria jövő év elején érkező részében izgalmakban nem lesz hiány, a készülő szörnyvadász szimulátorhoz megérkezett már a megjelenési dátumot leleplező előzetes, amiben több veszélyes fenevadat is megvillantottak, és a cuki macskainasokat is láthattuk akció közben, ezúttal pedig egy 8 perces játékmenetet bemutató felvételt kaptunk.

A videón az átvezető utáni állapotokba csöppenünk, a kanyonon belüli akrobatika után a kis tollas hátasoké a főszerep, sokoldalúságukat bizonyítják a siklórepülés utáni nyomkövető képességükkel, a csaj banda mentőakcióra indul a még friss szagnyomok irányába, ahol egy Chatacabra okoz nem kis fennforgást. A továbbiakban még kétféle bestia levadászását lehet figyelemmel kísérni, az Alpha Doshagumát nyílt terepen próbálják bekeríteni, míg a Rey Dau sárkányszerű szörnyetegét egy kristályokkal csipkézett szorosban cserkészik be többedmagukkal..

A Monster Hunter Wilds 2025 február 28-án fog megjelenni Xbox Series X/S és PlayStation 5 konzolokra, valamint PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...