Új videón az Indiana Jones and the Great Circle

Link másolása
Kedvenc részészünk legújabb kalandjaiba tekinthetünk bele ismét, pár eddig nem látott rövid jelenettel feldobva, és belehallgathatunk, hogy szólal meg Indy japánul.

Indiana Jones kalandjaiban mindig a világot járta és kereste a különféle nagy értékű kincseket. A Tokyo Game Show alkalmából most belehallgathatunk a japán szinkronba is, megtapasztalhatjuk, hogyan szólal meg Indy a keleti nyelven.

A project rendezője és kreatív vezetője köszönti az érdeklődőket és mutatja be a pár friss jelenetet is tartalmazó bemutatót. Újdonságot nem kapunk a felvételhez, de egy jó emlékeztető, hogy mire is számíthatunk a még idén megjelenő kalandtól. Most először lehetünk mi Indy-k, élhetjük át a játékot belsőnézetben, amivel a fejlesztők célja valóban az, hogy minél jobban a kalandor bőrében érezzük majd magunkat. 

Az Indiana Jones and the Great Circle december 9-edikén jelenik meg Xbox Series S/X-re, PC-re, bekerül Game Pass előfizetésbe is. A PlayStation tulajdonosoknak sem kell lemaradni a kalandokról, jövő tavasszal várható a játék berepülése a Sony konzoljára. 

1.
1.
hedzsooo
Nem tudom sokaknak mi a baj a belso-nezetes megoldassal kulso-nezetes helyett, nekem a Wolfeinstein: New Order is bejott nagyon anno a Bethesda-tol. Szerintem kulso-nezetben pl. a csapdak sem mukodnenek annyira jol a relytett kincsek felkutatasa kozben. Grafika meg osszessegeben szep, tekintettel arra is persze hogy Bethesda jatek. ^^ :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...