Ballerina - megérkezett az első trailer a John Wick-spinoffhoz

Link másolása
John Wick leszámolt szinte már mindenkivel, most egy női főhősön a sor, hogy rendet tegyen és a film előzetese alapján nem kell félteni, hogy nem éri el, amit akar.

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a John Wick-filmeket, amik az akció, lövöldözés csúcstermékei és melyekben Keanu Reeves karaktere egyedül végez a sokszoros túlerővel szemben, hogy kutyáját megbosszulja. Ebbe az univerzumba érkezik jövőre a Ballerina, amiben egy női bérgyilkos történetét ismerhetjük meg.

Sok kérdésre választ adhat az Ana de Armas főszereplésével készülő film, el tud-e a hátán vinni a színésznő egy akciófilmet, van-e létjogosultsága ennek a történetnek John Wick nélkül, hogyan szövődik össze a két karakter sorsa? Akcióból a várakozásoknak megfelelően nincs hiány, ugyanúgy hullanak a rosszfiúk, mint a korábbi filmekben, a gyilkosnő közel úgy bánik a fegyverekkel mint a híres férfi társa. Emlékezetes jeleneteket már a trailer is mutat, a víz és tűz összecsapása vagy az ajtóval hárított gránát is pöpecül fest.

A tervek szerint 2025. június 7-től láthatjuk a mozikban a Wick-univerzum új felvonását. Nem lenne rossz, ha egy hasonlóan pörgős játékon is elgondolkodnának a készítők, a film szerelmesei biztos vevők lennének rá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...