Traileren a Fallout: New Vegas mexikói modja

Link másolása
A DLC-vel is felérő modról tavaly rántották le a leplet a készítők, akik most egy hosszabb előzetessel igyekeztek kedveskedni a játék rajongóinak. Sajnos megjelenésről még nincs szó.

A modern, Bethesda-korszakban készült Fallout-játékok között mindig is különleges helyet foglalt el a New Vegas, ami le sem tagadhatta volna, hogy nem más volt a fejlesztője, mint az Obsidian. A sivatagi bosszútörténet a mai napig népszerű, olyannyira, hogy számos mod készült el ehhez a részhez is. Most pedig egy olyat láthatunk mozgás közben, amelyek évek óta készít a pár fős modder csapat, és úgy fest, hogy még ellesznek vele egy darabig.

A Fallout: Nuevo Mexico Észak-Amerika legnagyobb városába, Mexikó városba kalauzol el minket, legalábbis a világégés után, 2255-ben. Mi egy új rabot alakítunk, akit most szállítottak át a Tibbet’s Prison nevű helyre. Ennél többet egyelőre nem tudni a történetről, és ez nem is meglepő, lévén a már-már DLC-nek is beillő mod még távolról sincs kész. A Fallout: London sikere azonban ösztönzőleg hathatott a Nuevo Mexico fejlesztőire, nem kizárt, hogy a lenti trailer is részben ennek köszönhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...