Novemberben érkezik a Great God Grove

Link másolása
Jövő hónapban jelenik meg a Fellow Traveller és a LimboLane közös kalandjátéka, amiben az istenek frissen verbuvált postásával kell rendet tenni a közelgő apokalipszis okozta káoszban.

A Great God Grove vizuális világa egy igazi trip, a félig rajzolt-félig animált környezetben mindenki kedvenc istenének nyomába kell eredni, a kommunikáció istene ugyanis jól összekuszálta a többi nagyhatalmú teremtő szociális viszonyát, majd egyszerűen nyoma veszett. Az új postás bőrébe bújva kell majd rendet tenni, a megafonnal felfegyverkezve különféle dolgokat lehet majd beszippantani, és azokkal pontot tenni a felmerülő bonyodalmak végére.

A színes világban találkozhatunk majd a csapatmunka és a szerelmes dalok istenével is, a rengeteg felfedezhető helyszínen pedig nem csak tárgyakat, de dialógusokat is be lehet szívni, majd kiengedni a megfelelő karakterre/helyre, vagy kísérletezni mit vált ki a nem odaillő helyzetekben. Az előzetesben megfigyelhető, hogy a bábok is nagy szerepet játszanak majd a történetben, és jól láthatóan nagyon szeretnek főzőcskézni, poénokból pedig nem lesz hiány a kalandozások során.

A Great God Grove November 15-én fog megjelenni Nintendo Switch és Xbox Series X|S konzolokra, valamint PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...