Call of Duty: Black Ops 6 - korán érkezett a launch trailer

Link másolása
Nagyjából két és fél hét van még a CoD széria legújabb Black Ops részének megjelenéséig, de a Treyarch FPS-éhez már most kijött egy global launch előzetes, amiben nincs hiány akcióból.

Legutóbb régi ismerősünk, a Replacer promózta a Treyarch videójátéksorozatának népszerű, Black Ops ágának 6. epizódját, most pedig egy játékmenettel teli montázson legeltethetjük szemeinket, a megjelenési dátum pedig egyre csak közeleg. A játékba bekerül egy új "Omnimovement"-re keresztelt mechanizmus, aminek köszönhetően a mobilitás nagyban megnő, így lehet majd sprintelni, becsúszni, ugrani és vetődni a szélrózsa minden irányába.

A kampányban Frank Woods és hős csapata száműzetésbe kényszerülnek, nem csak a saját ügynökségükből kell távozniuk, de az országot is el kell hagyniuk, a sors szomorú fintoraként az a katonai gépezet vadászik rájuk, ami kinevelte őket. A várva várt folytatásban a kampány módhoz nem ad majd hozzáférést az early access, de a multit lehet majd tolni 16 pályán, és a klasszikus zombi mód is visszatér megújult formában. 

A Call of Duty: Black Ops 6 október 25-én érkezik PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, és Xbox Series X/S konzolokra, valamint PC-re, és már a megjelenéskor elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...