Hírarchívum - 2024. január

A PC-sek is megkapják a Grand Theft Auto: The Trilogy javítását?

Ki tudja megmondani, hogy melyik platformon hibátlan a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definition Edition? Eláruljuk: a Netflix-előfizetőinek elérhető mobilos változatoknál. A jelek szerint a PC-sek sem maradnak ki a jóból.

Brit toplista: az EA Sports FC 24 és a PlayStation 5 vitte a decembert

Nem meglepő, hogy decemberben megugrottak a szoftver- és hardvereladások az Egyesült Királyságban, hiszen az ünnepi szezonról van szó, és az eladások is növekedtek évről-évre. Az EA Sports FC 24 vitte a prímet ebben a hónapban.

Kiderülhetett a Lords of the Fallen folytatásának címe

Nem meglepő, hogy folytatást kap a CI Games soulslike akció-RPG-je, hiszen már egymillió példány kelt el belőle. A legfrissebb védjegy-bejegyzés alapján pedig már a címére is fény derült. Spoiler: nem szimplán Lords of the Fallen 2 lesz.

Állítólag a Metal Gear Solid első részét is remake-elik

Már nem új keletűek a Metal Gear Solid felújításáról szóló szóbeszédek, hiszen már évek óta foglalkoztatják a nagyérdeműt. Friss infók szerint a legendás első rész kaphat egy remake-et, amely kizárólag PlayStation 5-re jelenik meg.

Megvannak a 2024-es Golden Globe díjazottjai

Az Öröklés és Christopher Nolen Oppenheimere vitte el a legtöbb díjat, bár a többi kategória esetében sem beszélhetünk meglepetésekről. A díjátadó botránymentesen zajlott le.

Még az idén jöhet egy új Spyro-játék?

A karakter hivatalos X-fiókja posztolt egy képet, ami elég szikár, mégis egyértelmű üzenetet hordoz a rajongók számára. Konkrétumokat egyelőre nem tudni, de nem kizárt, hogy januárban kapunk egy hivatalos bejelentést.

Switch-re tarthat a Hi-Fi Rush

Egyelőre meg nem erősített pletykák és szóbeszédek alapján úgy fest, hogy a Microsoft idei talán legjobb játéka a konkurens cég platformjára is megjelenhet.

Újabb rekord a Steamen

Ezúttal az egyidejű bejelentkezések számának rekordja dőlt meg. A tavaly márciusban felállított rekordot nem sokkal lépte ugyan túl a mostani, viszont érdekes, hogy egy évig sem "bírta" a rekord.

Botrányba keveredett a a Magic: The Gathering kiadója

A Wizards of the Coast eddig melldöngetve hirdette, hogy nem használnak generatív mesterséges intelligenciát az illusztrációik elkészítésénél, azonban a legújabb promóciós képükön több erre utaló jelet is felfedeztek a rajongók.

Nyolc Emmy-díjjal távozott a The Last of Us a díjátadó első felvonásáról

Az HBO nagysikerű játékadaptációja tarolt a forgatókönyvírók, operatőrök, rendezők, jelmeztervezők számára tartott gálán. Január 15-én pedig számíthatunk a folytatásra.