Hírarchívum - 2024. január

Kilép az early accessből a Phantom Abyss

A rogulike felfedezős játék játékmódjait újragondolták a készítők, a játék aszinkron multiplayer vonása változatlanul megmarad majd a megjelenés után is.

Unreal Engine 5-re költözik az Everspace 2

A cél elsősorban nem az, hogy a motor különlegességeit és extra képességeit implementálják a játékba, hanem az Everspace 2 jövőbeni frissítéseinek és fejlesztéseinek zökkenőmentességének biztosítása.

15 percig pörög az Outcast: A New Beginning

Mintegy negyed évszázaddal az első részt követően, idén márciusban megérkezik az Outcast második része, A New Beginning alcímmel. Nézzünk bele most alaposabban a játékmenetbe!

Arcane - befutott a második évad első teasere

A League of Legends univerzumában játszódó animációs sorozat hatalmas sikerrel robbant be 2021 őszén, a rajongók pedig azóta is várják a folytatást. Idén ezt végre megkapjuk, már egy rövid kedvcsinálót is bedobott a Netflix.

Még ebben a hónapban jöhet egy Xbox Developer Direct

Az eddig felszínre került részletek alapján a hónap második felében esedékes az esemény, azonban egyelőre nem kaptunk hivatalos megerősítést az Xbox részéről.

Frissítve: Az MSI is a Steam Deck babérjaira tör

A tajvani gyártó is szeretne kihasitani egy szeletet a játékra szánt kézi számitógépek piacából, ezért a küszöbön álló CES 2024-en leplezi le a Steam Deck és a ROG Ally kihívóját. Már egy teaser videónk is van a kütyüről.

Egész évben frissül majd a Rust

Rögtön az első ilyen frissítés egy olyan elemet hoz a 10 éves játékba, ami eddig csak közösségi modok formájában volt elérhető. Sajnos vannak olyan, sokat kért feature-ök, amelyek még 2024-ben sem kerülnek be a játékba.

Jövő héten jön PC-re és Switch-re a Reigns: Three Kingdoms

A tavaly előtt megjelent mobiljáték most fokozatot vált, és két újabb platformon is elérhetővé válik. Ha valaki szereti a pakliépítést és az ókori kínai történelmet, annak kellemes időtöltés lehet a játék.

Ingyenesen nézhető animével várjuk a Granblue Fantasy: Relinket

A fejlesztőcsapat, a Cygames egy igazán ötletes húzással kedveskedik a rajongóknak és míg várunk a legújabb Granblue-játék megjelenésére, addig YouTube-on megnézhetjük a játékokon alapuló animesorozat első 7 részét.

A Final Fantasy VII sztárjai ellátogatnak az Apex Legends-be

Meglepő kollaborációval állt elő a két játék, hiszen mind a kedvenc FF7 karaktereink, mind a kedvenc fegyvereink bekerülnek az Apex Legends arénájába, hogy azokkal győzedelmeskedjünk az ellenfeleinkkel szemben.