Hírarchívum - 2024. január

Ma délutánig ingyenes a 20 Minutes Till Dawn

Vajon túléled az éjszakát, miközben lovecrafti szörnyetegek hordái törnek az életedre? Az Epic Games Store legújabb ingyenes játékában pont ez lesz a feladatod! De siess, délután 17-ig mindenképp add a könyvtáradhoz !

Ezek a címek távoznak januárban a Game Pass könyvtárából

Az újonnan érkező címeket még nem jelentették be, azt azonban már tudjuk, hogy melyik öt cím hagyja el a hónap közepén az Xbox Game Pass kínálatát. Az egyik címet bizonyára sokan megsiratják majd.

Miki egér elől menekülünk egy új horrorjátékban, az Infestation 88-ban

Most, hogy január 1-től Mickey Mouse legkorábbi verziója közkincsé vált, bárki szabadon felhasználhatja a népszerű karaktert. Az első próbálkozás egy kooperatív horrorjáték, amelyben meg kell fékezünk Miki ámokfutását.

Hamarosan megkapjuk a Little Nightmares: Enhanced Editiont?

Már is tavaly voltak jelek arra, hogy a Bandai Namco felújítja a Little Nightmares első részét, ám most az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal is megszellőztette az Enhanced Editiont.

Baldur’s Gate III - elveszíthetik fejlődésüket az xboxos játékosok

Erős évet zárt a Larian Studios a Baldur’s Gate III-mal, ám az xboxos verzió hajlamos elfelejteni a progressziónkat. A hibajavításon már dolgoznak, de eltarthat egy ideig, mire a patch elérhetővé válik.

Virtuális szabadulószobákkal vár az Epic legújabb ajándéka

Ma újabb ingyenes játékkal vár az Epic Games Store, nem is akármilyennel! Az Escape Academy növendékei a virtuális szabadulószobák mesterévé válhatnak - egyedül vagy kooperatív módban is!

Nem gondolkozik a visszavonuláson Shigeru Miyamoto

A Nintendo rajongóknak remek hír, hogy a neves designer, Shigeru Miyamotónak 71 évesen esze ágában sincs nyugdíjba vonulni, és addig járul hozzá az iparág sikeréhez, ameddig egészsége bírja.

Az újév első ingyenes játéka a Ghostrunner

Pontosabban már tegnap délután óta ingyen bezsákolható az Epic Games Store-ból a One More Level cyberpunk játéka, amely gyors tempójú, bitang nehéz harcokat kínál. Igazi unikumdarabbal gazdagodhatunk.