Crash Bandicoot: Mind Over Mutant - premier videó

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 7.
  • Videó
Link másolása
Az év végén folytatódik a Crash nevével fémjelzett játéksorozat: a Crash Bandicoot - Mind Over Mutant című új részről most érkezett meg az első előzetes videó.
Az év végén folytatódik a Crash nevével fémjelzett játéksorozat: a Crash Bandicoot - Mind Over Mutant című új részről most érkezett meg az első előzetes videó.



Az előzetes információk szerint az új rész sokkal több szabadságot tartogat a játékosok számára, továbbá állítólag jó Pokémon-mester módjára befoghatjuk majd az egyes szörnyeket, hogy a későbbiekben segítségül hívjuk őket egy-egy parázs küzdelem során. A másfél perces trailerből az is kiderül, hogy miként fog ez kinézni - nézzétek meg.
8.
8.
Nazgul44
nem tom mikor de amikor kiadják az új Crash aszem kezdhetünk gyázsolni...nekem nagyon hiányzik a régi crash:(tök ari volt meg minden de most....Csernobili vukk kb...
7.
7.
maxigas
amióta a naughty dog nem csinálja azóta jól elrontották pedig többet ki lehetne hozni belöle mint ezt a rakás szerencsétlenséget elég genge...hmm...a régi jó öreg crash mit tettek veled???
6.
6.
huszti
A Crash BAndicoot 1-3 volt még a jó, a Titans elég gyenge volt, ez emg már egyenesen szarnak igérkezi,...
5.
5.
brolin10
A Twinsanity tényleg jó volt unoka tesomnak meg volt de ez crash of the titans 2 sajna tényleg elkurták az egész játékot. :((
4.
4.
westZsolt
Osztom a véleményeket, Meg tetkoja van Crash nek :S Minek? Pircing? PS3-ra nem jőn? És ha nem akkor miért nem? És a magyarositások is miért x-esek meg ps2-esek???????????????
3.
3.
Turi01
amúgy jól néz ki a játék csak megint mint minden játékba belekerülnek a mutánsok szörnyek és ezzel elszarják az egészet.És igaza van az előttem szólóknak a Twinsanity-ig volt olyan igazi Crash Bandicottos.Az a szar jó másik kedvencemet , a Spyrot se tudják megcsinálni úgy hogy annyira lekössön mint régen.A ps1-es első 3 rész abból is az igaz.



ennyi :P
2.
2.
viceviktor
jo öreg ps1 es crash eltünt már:S
1.
1.
Dave0092
Hát már ezis kezd szarirányba menni. 1-6 ig milyen jó is volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...